iOS 13 alacak telefonlar ve almayacak modeller

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iOS 13 alacak telefonlar ve iOS 13 özellikleri: iPhone 5 güncelleme desteği sonlanmıştı. Yeni gelişmelere göre iPhone 5s' de bu kervana katılıyor. Hangi telefonlar alacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni iOS güncellemeyi hangi modeller almayacak? Dünyada en fazla kullanılan akıllı telefon şirketlerinden biri olan Apple, cihazlarını güncel tutmak için belirli aralıklarla güncelleme yayınlıyor. Ancak bu güncellemeler yayınlandıkça bazı telefonların güncellemeleri alamayacağı da açıklanıyor. Son yapılan açıklamalara göre iOS 13 özellikleri ve hangi modeller almayacak sorularının cevaplarını veren firma Apple cihazlarda kullanımı olumlu yönde etkileyecek özelliklerin güncelleneceği söyleniyor.

Yeni gelecek güncelleme iOS 13 özellikleri

Sadece cep telefonlarına değil, aynı zamanda Mac işletim sistemine sahip olan bilgisayarlar için de bir güncelleme yayınlaması beklenen Apple firmasının yayınlayacağı yeni güncellemelerde sistemin koyu renk bir mod gelmesi bekleniyor. Diğer yandan cihazlardaki hız sıkıntılarının da giderileceği ve sistemdeki bazı hataların onarılacağı da açıklanan haberler arasında yer alıyor.

iOS 12’de yaşanılan bazı eksikliklerin giderilmesi beklenirken dört aydır yeni güncellemelerin testlerinin başlandığı biliniyor. Güncellemenin Eylül ayında gelmesi bekleniyor. Apple şirketinin bu güncellemede bazı cihazlardan desteğini çekmesi bekleniyor. Şimdilik hangi cihazlardan desteğini çekeceği tam olarak belli olmasa da firmadan gelen bilgiler ile desteği alacak ve almayacak olan modeller de açığa çıkmaya başladı.

iOS 13 alacak telefonlar ve almayacak modeller

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 13 alacak telefon modelleri

iOS 13 destek alacak modeller hangileri? Apple firması iOS 13 güncellemesini iPhone SE, iPhone 6s, Plus, iPhone 7 ve 7 Plus, iPhone 8 ve 8 Plus, iPhone X ve XS, XR ve Max cihazlarının alması bekleniyor. iPhone 5S ve iPhone 6 ise güncelleme gelmesi beklenmiyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 01:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.