iOS 12 güncellemesi alacak cihazlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, iOS 11.3 resmi sürümü yayınladı. Arkasından iOS 11.4 beta sürümü geliştiricilerin indirmesine açtı. Şimdi de iOS 12 için alttan alttan çalışıyor. Peki yeni güncelleme tarihi nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple akıllı cihaz üreticisinin işletim sistemi dahilinde yine kendi ürettiği iOS sistemi üzerinden sık sık güncelleme yapmakta. Yeni sürümler genelde kullanıcı şikayetleri sonucu oluşmakta. İşte yeni bir güncelleme daha yolda…

iPhone, iPad ve iPod gibi birçok cihazı üzerinden güncelleme işlemi yaparak performans iyileştirme, görsel yenilikler ve yeni uygulamalar sunan Apple firmasının son güncellemelerinden bir tanesi olacak IOS 12 sürümü için geri sayım başladı. Birçok Apple kullanıcısının beklediği bu sürüm ile cihazlarda performansın artırılması bekleniyor.

Apple firmasının iOS 12 sürümü için tanıtımını Dünya Geneli Geliştiriciler Konferansı’nda yapması bekleniyor. Tanıtım işlemini gerçekleştirdikten sonra yavaş yavaş Apple cihazlarına geleceği düşünülen iOS 12 işletim sisteminin Haziran 2018 ayında dalga dalga bütün cihazlara yayılması da beklenen bir diğer gelişmeler arasında yer alıyor.

iOS 12 güncellemesi alacak cihazlar

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 12 güncellemesi gelecek cihazlar

iOS 12 güncellemesini alacak olan cihazlar listesi içerisinde şimdiye kadar elde edilmiş bilgiler doğrultusunda; iPhone 6, 6 Plus, iPhone 6s, 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modelleri yer alıyor.

iOS 12 güncellemesini alacak İpad modelleri içerisinde ise; 12.9 iPad Pro (2017), 10.5 iPad Pro (2017), 9.7 iPad (2017), 9.7 iPad Pro, 12.9 iPad Pro (İlk nesil), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad Air 2 ve iPod touch 6. nesil cihazları yer alıyor.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 13:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir