Android iPhone aktarma nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Android verileri iPhone telefona taşımak için ücretsiz uygulamalar ya da programlardan yararlanabilirsiniz. Sorunsuz tüm bilgileri aktarmak mümkün.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android telefondan iPhone telefona verileri kopyalama işlemi için çoğunlukla resmi yazılımlarının kullanılması önerilir.  Android işletim sistemine sahip cep telefonunuzdan vazgeçip iOS işletim sistemine sahip iPhone telefona geçişlerde en büyük problem veri aktarmaktır. Eski telefonlarda bu mümkün olmadığı için şimdide çoğu kişi bunun imkansız olduğunu düşünse de Android, iOS’a aktarmak artık mümkün.

Yeni telefonunuz olan iPhone, iOS 9 işletim sistemine sahip olmalı, iPhone 5 ve üzeri bir model olmalıdır. Bu özellikleri taşımayan cihazlarda aktarma mümkün olmamakta. Aynı zamanda Android telefonunuzun da en az Andoid 4.0 sürümü ve üstüne sahip olması önemli ayrıntılardır.

Aktarma işlemini gerçekleştirmeden önce iki cihazında Wi-Fi bağlantısının aktif olduğundan, şarj cihazlarının takılı olduğundan ve telefondan aktarılacak olan bilgilerin boyutunun iPhone telefonunuza sığabileceğinden emin olmalısınız.

Android verileri iPhone aktarma 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu hazırlıkları yaptıktan sonra şu adımları izlemeniz gerekli;

  • Uygulamalar > veriler ekranı
  • Android’deki verileri taşı segmesine donunun
  • Android telefonunda bulunan iOS’e Taşı uygulamasını açın
  • Sürdür’ü seçin ve sonrasındaki hüküm ve koşullar bölümünü onaylayın
  • Kodunuzu bulduktan sonra sonraki seçeneğe geçin
  • Kod geldikten sonra karşınıza çıkan on basamaklı kodu Android cihazınıza girin
  • Sonrasında verileri aktar ekranı çıkacaktır.
  • İşlem sonrasında size hangi verileri aktarmak istediğiniz sorulacaktır. Aktarmak istediğiniz verileri seçtikten sonra onaylayın ve yükleme çubuğunun tamamen dolmasını bekleyin.

Yükleme bittikten sonra Android telefonda bitti butonuna dokunun, iPhone telefonunuzda ise sürdüre dokunun. Karşınıza çıkan adımları izleyerek Android verilerin yeni telefonunuz olan iPhone’ye aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Android telefondan iPhone telefona verileri taşımak için ücretli ve ücretsiz uygulamalardan veya programlardan yararlanabilirsiniz. Aktarayacağınız veriler resimler, fotoğraflar, videolar, whatsapp, mesajlar, rehberdeki kişiler, uygulamalar, oyunlar ve dosyalarınızı aktarmak çok kolay olabiliyor. Özellikle Android rehberi iPhone taşıma. www.andronova.net

Hangi Android telefon modelleri ile verileri iPhone aktarılabilir

Bazı telefonlarda cihaz kaynaklı veya izinler nedeniyle aktarım yapılamamakta. Bizlerden yardım almak isterseniz aldığını hata ile bize yazınız.

Move to iOS uygulaması ile Android’ den iPhone veri taşıma:

Android’ den verileri iPhone taşıma uygulaması olarak Move to iOS uygulamasını deneyebilirsiniz. Bu uygulama tamamen ücretsiz ve resmi Apple uygulamasıdır. Move to iOS indirme adresi play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios 

Move to iOS uygulaması ile Android' den iPhone veri taşıma

Öneri programla işlem yaparken hatayla karşılaşanlar için farklı usb girişi kullanılması, telefondan gerekli izinlerin verildiğinden emin olunması ve gerekli gereksinime sahip olunmasına dikkat ediniz.

Android iPhone aktarma nasıl yapılırAndroid verileri iPhone 6 aktarmaAndroid fotoğrafları iPhone aktarma Android verileri iPhone 7 taşıma

Veri taşımada sorun yaşarsanız bizimle iletişime geçebilir veya alınan uyarıyla bize görsel ile bilgilendirme yapılarak çözüm sunulabilir. Öncelikle şunu belirtelim ki biz uzaktan bir işlem yapmıyoruz veya gönderilecek cihazlara bakmıyoruz. Yeteri kadar işlem yapacak bilginiz yoksa teknik bilgisi olan birinden yardım alabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 19:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir