Video indirme uygulaması iPhone

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple' ın iPhone telefonlarında video nasıl indirilir ve video indirme uygulaması var mı gibi detaylara ulaşacağınız yazımızda sorularınız ve eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Youtube, dünyanın en çok video izlenen ve paylaşılan uygulamalarının başında gelir. Birçok farklı konuda ve tarzda videolar, Youtube üzerinden paylaşılarak dünyanın izlenmesine sunulmaktadır. Bu yüzden Youtube videolarının global hayattaki önemi her zaman çok büyük olmaktadır. Bazen izleyiciler, çok beğendikleri videoları saklamak veya yakınlarıyla paylaşmak adına Youtube üzerinden video indirmek isterler. iPhone serisinde ise bu işlem, en merak edilen işlemlerin başında gelmektedir.

iPhone kullanıcılarının bazı işlemleri, Apple güvenlik duvarlarının zarar görmemesi için sınırlandırılmıştır. Bu güvenlik duvarları sadece bireysel kullanıcılar için değil, Apple şirketinin de güvenlik problemiyle karşılaşmaması için oluşturulmuştur. Bakıldığı zaman diğer telefon altyapıları üzerinden rahatlıkla indirme işlemi gerçekleştirilirken, iPhone serisi telefonlarında bu işlem uzun ve zaman alan yöntemleri içermektedir. Fakat iPhone telefon geliştiricileri sayesinde, bu işlemin tamamlanmasındaki engeller rahatlıkla aşılmaktadır.

Video indirme uygulaması iPhone

iPhone video nasıl indirilir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone’ a video indirme: iPhone kullanıcıları, paralı programları satın alarak güvenli bir şekilde Youtube üzerinden videoları telefonlarına indirebilecektir. Bu yüzden gerekli olan programı satın alacak ücretlerin, Apple hesabında tanımlanması gerekir. AppStore mağazasına girilir ve ilgili indirme programı indirilir. Youtube ortamına girilir ve beğenilen videonun indirilmesi için, program arayüzünün oluşturduğu indirme butonuna basılır. İnternet hızına göre değişiklik gösterecek indirme zamanının ardından, Youtube videosu iPhone sistemine indirilecek ve kullanıma hazır hale gelecektir.  

iPhone video indirme uygulaması Doda, Vida, Total Files ve Video Cache Editor Maker uygulamalarını deneyebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 19:41

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir