iPhone 11 için şarjlı telefon kılıfları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Akıllı telefonlarda yaşanan şarj sorunlarına bazı çözümler üretilmektedir. Bu çözümlerden biride şarj özelliğine sahip kılıflar. Sizler için bu kılıfları incelemeye aldık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iphone 11 akıllı şarjlı kılıf olduğu düşünülen bazı fotoğraflar ortaya çıktı. Uzun zamandır batarya kapasitesi ve şarj süresinde android cihazlarının çok gerisinde kaldığı için oldukça eleştirilen Apple firması, iPhone 11 modelinde batarya kapasitesi ve optimizasyonunu son derece yükseltmesine karşın konunun daha fazla üstüne gitmek istemiş olacaklar ki; geçtiğimiz hafta iPhone 11 modeli için tasarlandığı düşünülen akıllı kılıf görselleri ortaya çıktı.

Batarya ömrü için yepyeni bir çözüm

Apple firması 2018 yılında lansmanını yaptığı tüm yeni ürünleri için akıllı şarjlı kılıf yapmayı planladıklarını açıklamıştı. Henüz kesin olmasa da teknoloji sitesi 9to5Mac’ın iddiasına göre iPhone 11 için bu özellik geliştirilmiş durumda. iPhone 11’de bulunan 3.110 mAh’lik bataryanın, bazı kullanıcılar aksini söylese dahi bu denli geniş kapasiteye sahip bir telefon için ne kadar yeterli olacağı merak konusuydu. Apple’ın bu tarz bir kılıfı piyasaya sürmesi halinde en yoğun kullanımda bile iPhone 11 modelinin şarj konusunda kullanıcılarının yüzünü güldüreceği muhakkak.

iPhone 11 batarya ömrü yeterli mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bahsi geçen kılıfların piyasaya çıkıp çıkmayacağı henüz belli olmadığından mevcut batarya ömrünün ise iyi bir kullanıma yetip yetmeyeceği konusu kesinlik kazanmamış durumda. Şu anda tek bildiğimiz mevcut bataryasının Samsung Galaxy Note 10 Plus’tan daha üstün olduğu yönünde. Sanırım geri kalanına zaman içerisinde kullanıcılar karar verecek.

iPhone 11 için şarjlı telefon kılıfları


Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 12:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.