Ücretsiz Apple geliştirici hesabı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple geliştirici hesabı ücretsiz kullanıma açılıyor. Ama bazı şartları var ve uygun olan hesaplar yıllık ücret ödemeyecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ dan önemli bir karar çıktı. Apple’ a yazılım geliştiren çok sayıda geliştirici bulunmakta ve bunun için belli bir ücret ödeyerek geliştirici hesaplarını elde ediyorlar. İşte buna dönük bir karar aldı ve ücretsiz geliştirici hesabı açıklamasını duyurdu.

Ücretsiz geliştirci hesabını almak için bazı şartlar bulunmakta. Bununla ilgili açıklamayı resmi web adresinde yayınlayan şirket artık şartları karşılayanlar yıllık ücret ödemeyecek.

Karara göre kar gütmeyen kuruluşların bu ücretleri ödememek için Apple’ a talep açabilecek. Bu kuruluşlar içerisinde devlet ve eğitim kurumu yer almakta.

Bu arada geliştirici ücretinde değişim oldu. İtalya ve G.Kore gibi bazı ülkelerde muafiyet olayı şartlarına uyanlar için yıllık 99 dolar olan geliştirici ücreti ödenmeyecek. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bedava gelişticisi hesabı için yeni hesap açmak zorunluluğu bulunmuyor. Şu an için Türkiye feragattan yararlanmıyor ama yakında diyebiliriz.

Ücretsiz Apple geliştirici hesabı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak