Apple TV ses gecikme sorunu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple TV ses gecikmesi, film severler için bir kabus diyebiliriz. Düşünün ailece güzel bir akşam geçirmek için iyi bir film seçtiniz ve sonrası geciken sesler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple TV, ses gecikme sorunu ile başı dertte. Bir kaç gündür görülen ses sorunu film izlerken ilk iki dakika veya elli sekinci dakikalar arasında kendini gösteriyor. Kullanıcıların tepkilerini twitter üzerinden paylaştıkları tweet’ lere bakıldığında keyifsiz bir durumla karşılaşıldığı ortada. Şahsen benimde en sevmediğim bir durumdur. Hatta zamanında böyle şeyler için görüntü diğerlerine göre iyi ama sesle alakalı sıkıntı varsa sesi iyi olan fakat görüntü iyi olmayan paylaşımı kullanarak iki paylaşımla bir film seyrettiğimiz olmuştur.

Tepkilere bakıldığında Greyhound izlerken ses gecikmeleri yaşayanların paylaşımlarını görebilirsiniz. Tabi çok sayıda yorumun içerisinde olduğundan biraz kurcalamanız gerekiyor.

Bizde baktığımızda tahmini bir yoğunlukla alakalı bazılarında görülen geçici bir durumdu. Tabi böyle bir sıkıntıyla her dönem karşılaşılır ve bizde analiz yapmanız için neleri kontrol etmeniz gerektiğinden bahsetmek istedik.

Ara ara Apple TV veya başka platformlarda karşılaşanlar için:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Cihazın veya televizyonun fişinin çıkarılarak biraz bekletilmesini öneriyoruz.
  • Tabi internet faktörünün ön planda olduğundan söz etmeye gerek yoktur. Hızı test edin ve modeminizi kapatınız.
  • Başka yayınlara bakarak test edilebilir ve başkalarında var mı bakmak gerekir.
  • Çoklu kullanımlarda sayının aza düşürülmesi daha sağlıklı kullanım sunabilir.
  • Altyapı veya bina kaynaklı durumlarda hız fazla gelebilir ve geleni alamayabilirsiniz. Hatta ters tepebilir ve daha düşük alabilirsiniz.
  • DNS her dönem denenen yöntemlerden biri olmuştur.
  • Arka planda çalışanların buna engel çıkarabildiğini belirtebiliriz.

Apple TV ses gecikme sorunu

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.