Ask.fm nedir nasıl kullanılır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kısa süre önce Ask.fm ile ilgili yayınladığımız haberimizde genel şikayetler ve sorunlar için iletişim formu eklemiştik. Bu haberimizi ise genel bir bilgilendirme için hazırladık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet ve sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte pek çok farklı kişi farklı sosyal medya platformlarına yönelmiş hatta birden fazla platformda yerlerini almıştır. İnsan ilişkilerinin ve yeni arkadaşlıkların yerini artık sosyal platformlar almıştır ve herhangi biriyle tanışmak ya da konuşmak isteyen kişiler bu platformları kullanmaya başlamıştır.

Ask.fm nasıl kullanılır? 

Sosyal medya uygulamalarına her gün bir yenisi daha eklenmektedir. Son zamanlarda adında sıkça bahsettiren Askfm de bunlardan birisidir. Bu uygulama sayesinde herhangi birine istediğiniz kadar soru sorma şansınız vardır. Aynı zamanda başka kişiler de size soru sorabilir ve cevapladığınız her soru profilinizde yerini alır. Yani aslında Askfm bir soru-cevap platformudur.

Platform üzerinde hesabı olanlar profil linklerini farkı uygulamalarda paylaşarak, kendilerine soru gelme olasılığını arttırırlar. Soru alan bir kullanıcı isterse soruyu yanıtlamadan silebilir. Bazı sorular, soruyu soran kişinin isteğine göre anonim ya da isim belirtilerek sorulabilir. Fakat eğer siz bir başkasına soru sormak istiyorsanız ancak hesabınız yoksa, soru sormak istediğiniz kişinin Askfm profiline girerek anonim bir şekilde sorunuzu sorabilirsiniz. Ancak yanıtlayıp yanıtlamamak kişiye göre değişkenlik gösterecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ask.fm nedir nasıl kullanılır?

Askfm nasıl kayıt olunur?

Kayıt olmak isteyen kullanıcıların ilk yapması gereken Askfm sitesine giriş yapmaktır. Bu noktada kullanıcı eğer isterse kullandığı diğer hesapları (Facebook gibi) Askfm’e bağlayarak hesap açabilir ya da en baştan bilgilerini girebilir. Bu bilgileri doldurduktan sonra, uygulama sizden başka bilgileri girmenizi ister.

Doğum tarihi, cinsiyet… gibi. Böylelikle bilgileri eksiksiz dolduran kullanıcılar uygulamayı kullanmaya başlayacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 19:14

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.