Ask.fm şikayet adresi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Ask.fm diye bir siteyle karşılaştınız mı? Eskiden program kurarken veya indirirken zorunlu reklamı ile karşılaşmışsınızdır. Bu site soru cevap şeklinde bir sosyal ağ. Bu ağda şikayet nasıl edilir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Askfm, sanal ortamda soru-cevap şeklinde işleyişi olan bir online sosyal paylaşım sitesidir. ask.fm ilk 16 haziran 2010 senesinde Letonya’da kurulmuş olsa da 2014 yılının ağustos ayında ask.com tarafından satın alınarak İrlanda’nın Dublin kentinde hizmetine devam etmiştir. ask.fm platformuna Facebook, Twitter ve eposta adresleri üzerinden üye olunabilmektedir.

Askfm nasıl kullanılır

Ask.fm çok popüler bir soru cevap platformudur. Kullanım şekli oldukça basit olan bu sitenin ana teması tek bir soru ve o soruya cevap olarak ilerlemektedir. ask.fm üzerinde üyelik açıldıktan sonra ”ask.fm/kullanıcıadı” şeklinde kendinize ait bir isim alabilirsiniz.

Üyeliğinizi diğer sosyal medya platformlarında da paylaşarak diğer insanlara ulaşabilir ve arkadaşlarınızın sorularını cevaplayabilirsiniz. Profil fotoğrafı seçtikten sonra kendinize özgün arka plan oluşturarak profili düzenleyebilir biyografinizi merak eden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Size sorular sorulurken Twitter da olduğu gibi 140 karakter ile size soru sorulabilir ve 300 karakter sayısı ile cevaplayabilirsiniz. Bu sitede ayrıca aşk.fm de üyeliği olmayan kişiler de anonim olarak soru sorabilir sizin hakkınızda bilinmeyenleri bu platform üzerinden öğrenebilir. Ayrıca sorulan soruyu beğenmezseniz cevaplamadan silebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ask.fm şikayet adresi

Ask.Fm kullanım amacı nedir?

60 ülkede 40 ayrı dilde hizmet veren ask.fm ülkemizde de oldukça tutulan sosyal medya platformudur. Aktif olarak şuanda 160 milyon kullanıcı sayısına sahip olan ask.fm amacını “Dünya senin hakkında bir şeyler öğrenmek istiyor” sloganıyla açıklamıştır.

Askfm adresinin şikayet veya diğer sorunlar için güncel bir telefon numarası bulunmamaktadır. Ancak ask.fm ile bağlantıyı site sayfasından paylaştığı iletişim formu ile sorularınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yardım sayfası ve askfm şikayet etme adresleri: support.ask.fm/hc/en-us/requests/new ve support.ask.fm/hc/en-us


Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 01:15

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.