Bim' den Galaxy Note 8 satışı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

BİM' den yeni bir ürün satışa çıkıyor. Samsung' un Note 8 modelini uygun fiyatla mağazalarında satışa çıkaracak. Yarından itibaren satışta olacak telefonun hangi illerde satışa çıkacağı net değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz günlerde BİM‘ in afişlerinde görüntülenen Samsung’ un Note 8 modeli İstanbul’ da yarın satışa çıkıyor.

Samsung, Galaxy S9 ile bu aralar meşgul durumda. Umduğunu bulamadı yönünde eleştiriler devam ederken, bir yandan da diğer modellerin satışları iyi gitmekte.

BİM yakın zamanda iPhone X’ i yaklaşık 1000 TL indirimli satışa çıkamıştı. Geçtiğimiz ay da BİM’ in Galaxy Note 8′ i satacağı gündeme gelmişti. Ürünün satışı şu an için kademeli olarak bazı illerde ve yerlerde yapılacak.  

BİM, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bazı şirketler küçülürken, BİM ise hep büyüdü. Son yıllarda önemli markaların ürünlerini satmasıyla da gündeme gelen mağaza zinciri yeni bir ürünü satışa alacak. Note 8′ in sınırlı bir sayıda satışa çıkması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 8 BİM fiyatı

Sekiz çekirdekli Exynos 8895 işlemci, 6 GB RAM, 6.3 inç Ekran ve 12 MP kamera ile güçlü bir donanıma sahip. Tasarımsal açıdan da gayet başarılı.

BİM Note 8 fiyatı 3300 TL’ ye satışa çıkacak. Garantisi ise ithalatçı garantisine sahip.

Galaxy Note 8 BİM fiyatıBim' den Galaxy Note 8 satışı


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 23:43

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak