BiM Galaxy J7 Prime 2 fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

BiM, yine bir uygun satış fiyatına sahip telefon modeliyle Cuma' ya satışa çıkarıyor. Galaxy J7 Prime Bim fiyatı uygun olması nedeniyle taliplisi çok olması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ülkemizde en fazla market zincirleri bulunan firmalardan biri olan BİM, Galaxy J7 Prime 2 marka telefonu bu hafta tüm şubelerinde satışa çıkarıyor. Ürün kataloğunu her geçen gün biraz daha genişleten BİM, artık telefon satışına da başladı. Üstün performansı ile alıcıların beğenisi çeken Galaxy J7 Prime 2 oldukça talep görüyor.

Türkiye ve yurt dışında farklı şehirlerinde marketler zinciri kuran BİM, Galaxy J7 Prime 2’nin fiyatı ile alışveriş severleri sevindiriyor. Yaşadığımız şu günlerde ülkenin ekonomik sıkıntısı nedeniyle telefon fiyatları da oldukça yükseldi. BİM marketler zinciri bu yükselişin önüne geçmeyi ve herkesin akıllı telefon sahibi olmasını planlıyor.

BiM Galaxy J7 Prime Nisan12 tarihinde raflarda yerini alacak. Galaxy J7 Prime 2’nin fiyatı kataloglarda 1299 Türk Lirası olarak belirlendi.

BiM Galaxy J7 Prime 2 fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy J7 Prime 2 özellikleri

Parmak izi okuma özelliği ile ilgi çeken Galaxy J7 Prime 2, 32 GB lık dâhili hafızaya sahiptir. Ayrıca RAM’ i 3 GB, kamerada 13 MP ve 5.5 inç ekrana sahip. Boyutuyla cepte fazla yer kaplaman bir model diyebiliriz.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 16:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak