Bimcell bonus kampanyası için sms atma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bimcell yeni hat alanlara hediye 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB nternet veriyor. Atacağınız sms ile 30 gün kullanım sunuluyor. Tabi söylenilen gün içerisinde başvurulması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bimcell’ den yeni hat alanlara hediye internet ve dakika kampanyasını çoğu kullanıcı bilmiyor. Aldığınız Bim mağazası çalışanları eğer bilgi vermediyse ve müşteri hizmetlerini aramadıysanız büyük ihtimal bu kampanyadan mahrum kalacaksınız.

Bu avantajdan önce hattınıza bir paket yüklememenizi öneriyoruz. Alacağınız bir tarife ve paket aynı anda kullanıma neden olacak. Hediyeniz bittikten sonra sms ile bir pakate geçersiniz ve sonrasında hattınıza TL yüklemesi yaparsınız. 23 TL olan seçeneği düşünüyorsanız hattınıza 25 yüklediğinizde telsiz kullanım ücreti alındığında kalan bakiye yeterli olacağını düşünüyoruz. Ama önceki 29 TL olandan yararlananların 30 TL yüklediğinde ne yazık ki pakatten yararlanamuyor. Bir kez yararlananlar sonraki ayda vergi düşüldüğünde sıkıntı çekiyor.

  • Hediye bonus almak için:
  • Telefonun mesaj kısmına girin.
  • bimcell yazın ve bir boşluk bırakınız ve sonra bonus yazınız.
  • Gönderilecek numara 4551 olacak.

Tahmini 1 dakika içerisinde yüklendiği mesajı gelecek. Sonra 9333′ ü arayınız ve tanımlanan bedava haklarınız için bilgi alınız.

30 Gün içerisinde bitiremediğiniz haklarınızı silinecektir. Kullanım bittiğinde hattınızda Lira varsa bunu kullanacaktır. Yani buna göre hareket ediniz. İşte neden şimdi yükleme yapmamanız gerektiğini bu cevapla anlamışsınızdır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kullanımlar bittikten sonra bir tarifeye geçmek isteyenlerin resmi sitesindeki paketlere bakmalarını öneriyoruz. Alınan paketin iptal edilmediği sürece her ay yenilendiğini belirtelim. Tabi yeterli Lira yüklüyse.

Bimcell bonus kampanyası için sms atma


Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 23:52

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.