Bimcell TL yüklenmiyor bir hata oluştu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Web sitesinden TL yüklemesinde Bimcell işleminizin gerçekleştirilmesi sırasında bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz veya işleminiz gerçekleştirilemiyor hatası nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bimcell kredi kartıyla web sitesinden kontör yüklemeye çalışırken “işleminizin gerçekleştirilmesi sırasında bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz” diye bir hata ile karşılaşanınız varsa, bu sorun Bimcell’ in teknik bir sorun yaşadığını gösteriyor. Online TL yükleme sistemlerinde yaşanan sorundan dolayı hiç bir şekilde işlem yapamıyorsunuz.

Bimcell işleminiz gerçekleştirilemiyor hatası alanlar ilk akla kredi kartı ile ilgili sorundan veya banka kaynaklı sorunla alakalı olduğunu düşünüyor. Evet bazen düşünüldüğü gibi kart kaynaklı oluyor. Online işlemlere yani kredi kartı internetten alışverişe kapalı olabiliyor.

Bimcell kontör yüklenmiyor hatası

  • Bimcell TL yüklenmiyor bir hata oluştu nedenleri
  • Telefon veya bilgisayar tarayıcısı kaynaklı sorun çıkabiliyor. Başka tarayıcılardan deneme yapılması gerekebiliyor.
  • Kart internet alışverişine kapalı olabilir. Bankacılık işlemlerinde mobil şube veya online işlemlere hesabınız açık ise kontrol ediniz.
  • Bimcell müşteri hizmetleriyle görüşünüz.
  • Bimcell’ den sonra duruma göre bankanızla görüşünüz.
  • Bimcell’ in mobil uygulamasını yükleyip oradan kontrol ediniz.

Sorun Bimcell’ den ise, müşteri hizmetleriyle görüştüğünüzde biz buradan TL yüklemesi yapamıyoruz. Web sitesinden, Bimcell bayilerinden ve satış noktalarından yapabiliyorsunuz cevabını alacaksınız. Eğer bunlardan birine ulaşamadığınız bir yerdeyseniz o zaman çağrı merkezini arayarak şikayet kaydı bırakınız. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bimcell TL yüklenmiyor bir hata oluştu

Bimcell, Avea yani Türk Telekom alt yapısını kullanmakta. Yani Türk Telekom’ un bir hizmetidir. Şebeke çekim sorunu, şebeke yok, arama sorunu ve Bimcell TL yükleyemiyorum sorunları aynı sistemden gerçekleşmekte.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 15:16

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.