Bip engellendiğimi nasıl anlarım

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip birinin engellediğini nasıl anlarım diye soranlar olabileceğinden dolayı olası yapılan bir yanlış bu sorunu ortaya çıkarabiliyor. Yapılan engellemeleri görmek için aşağıya bakınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her uygulamada olduğu gibi birisi beni engellediğini nasıl anlarım sorusu her dönem karşımıza çıkıyor. Artık eskisi gibi SMS kullanım yaygın değil ve genelde internet kullanımı olmayan bölgelerde sms devreye girmekte. Eskiden sms engelleme için çok sayıda programı test ederdik ve şimdilerde ise reklam mesajlarını engellemek için tercih edebiliyoruz. Ama onun içinde çoğu bilgilendirme mesajlarını engellemek için bir hizmet devreye alındı. İncellemek isteyenler izinsiz mesajları engelleme haberimize bakabilirler.

Birisi sizi engellediğini anlamanız için aşağıdakileri kontrol ediniz:

  • Kişinin profiline girdiğinizde fotoğraf ve bazı şeyler görülmeyecektir.
  • Son görülmeye bakamazsınız.
  • Mesajınız gitmez ve denemek için Bip’ ten arama yapamaya çalışınız.

Dikkat etmeniz gereken bir durum var. Pek teknolojiyle alakası olmayanların yanlışlıkla birilerini engelleyebiliyor. İş böyle olunca kısıtlama uyguladığınız kişiyle iletişiminiz engellenmiş oluyor.

Yaşanan olumsuz durumlarda ilk önce cihazın kapatılması ve internet bağlantısının değiştirilerek test edilmesini öneriyoruz. Daha sonra başkalarında da problem var mıdır diyerek araştırılmasını öneririz. Sonrasında ise aşağıdakilere bakılmasında fayda olacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamanın yeni bir sürümle hataların çıktığı dönemler olmuştur. Böyle zamanlarda önceki bir sürümün yüklenmesini öneriyoruz. 

Başka deneyeceğiniz diğer bir önerimizse varsa başka bir telefondan denenmesi. Bunun için sim kartınızı sökmeniz gerekmiyor. Doğrulama kodunu kullanarak hesap onayını verebilirsiniz. 

Birini engellemiş olabilir misiniz diye kontrol etmeniz gerektiği bölüm şöyle:

  • İlgili kişinin sohbet ekranına ve oradan ise profil adına dokunuyorsunuz. Açılan kısımda engel olum olmadığını görebilirsiniz.

Hesabınızda yanlış giden bir şeylerin olduğunu düşünüyorsanız yine ayarlara geçin ve yardım adlı bölümden talebinizi iletiniz. Aynı zamanda Bip için telefonla destek hizmeti verilmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

media 861


Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021, 18:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.