Bip grup bildirimleri gelmiyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip uygulamasında bildirimler gelmiyor, bildirim sesi çıkmıyor yani bildirim sesleri gelmiyorsa ve Bip açılmadan grup yazışmaları gelmiyorsa bu sorun özellikle gruplarda oluyorsa…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip uygulaması gruplar halinde büyümeye devam ediyor. Aile grubu, şirket grubu veya arkadaş grubu diye gruplar çoğaldı. Kısa süre önce bir kullanıcı şirket grubunda ben Bip’ i açmadan yazışmalar gelmiyor diye yazmış. Sorunun nasıl düzeltileceğini öğrenmek istemiş. Genel olarak bununla ilgili bazı önerilerimiz olacak. Buna benzer sorunlarla karşılaşanlar yazdığımız önerileri deneyim sonra hatanın detayını ve neler yapıp yapmadığını yazarsa daha sağlıklı bir sonuç alınabilir. 

Bir önceki yazımızda bildirimler nasıl açılır ve kapatılır görselleriyle anlatmıştık. Kullanılan bir kaç görseli burada da kullanacağız. 

Bip bildirimler neden gelmiyor?

  • Bip her hangi birinden bildirim geliyor ama grup bildirimleri gelmiyorsa ve yazılanları Bip uygulamasını açmadan göremiyorsanız yani ekrana düşmüyorsa bildirim ayarlarını kontrol ediniz.
  • Bip bildirimlerinin açık olduğundan emin misiniz? Ayarlardan “Bildirimler” bölümünde yer alan “Bildirimler ve Grup bildirimleri” açık olup olmadığını kontrol ediniz. Kapalıysa açınız. Açıksa kapatıp açınız. Alta diğer bildirimlerde kapılysa açınız.
  • Ayarlarda “Engellenen kişiler” bölümüne bakar mısınız engelleme var mı?
  • Telefonda engelleme olabilir mi? Örnek iPhone’ da ayarlara girdiğimizde Bip uygulaması var. Buraya girip “Bildirimler” içerisine girdiğinizde bazı ayarlamaları göreceksiniz. Yine örnek buradaki “Kilitli ekranda göster” açık mı kontrol ediniz.
  • Virüs uygulaması kullanıyorsanız acaba engelliyor olabilir mi?
  • Normal bildirimler geliyor ama grup bildirimleri gelmiyorsa gruptan çıkıp tekrar eklenip deneyiniz.
  • Telefonun tarihi doğru mu bakınız. Tarih yanlış olduğunda bildirim mesajları gelmeyebiliyor.

Bip grup bildirimleri gelmiyor Bip bildirimler neden gelmiyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu haberimizde Bip grup bildirimi ve genel bildirimler neden gelmiyor bir hata mı var ve çözümü nedir kısaca adımlarla açıklamaya çalıştık.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 00:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak