Bip grup bildirimleri kapatma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip uygulamasında grup bildirimlerini kapatmak için kısaca anlattığımız haberimizde birde mesaj bildirimlerini, arama bildirimlerini kapatma ve bildirim sesini değiştirme anlattık. Bip bildirimler nasıl kapatılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye’ nin Bip uygulaması hızla yayılmaya devam ederken yeni yeni kullanıcılar soru sormaya başladı. Bizlerde arada bir Bip ile ilgili genel bilgilere ve nasıl kullanılır seçeneklerini anlatmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde Bip uygulamasında bildirim mesajları nasıl açılır nasıl kapatılır kısace resimli anlatımımızla göstermek istedik.

Bip bildirimleri gelmiyorsa bu yazıdaki seçeneklerde denenebilir. Diğer nedenleri başka yazımızda yer verdik. Onuda aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Aşağıdaki adımlar genel bildirimleri açma kapatma, grup bildirimleri açma kapatma ve bildirim sesini açma kapatma nasıl yapılır görselle gösterdik. İlgili seçeneklerde birde mesaj bildirim sesini değiştirme ve arama bildirim sesi nasıl değiştirilir sorusuna cevap verdik.

Bip bildirimler nasıl kapatılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip grup bildirimleri nasıl kapatılır? Bip uygulamasında “Profil simgesine dokunun” açılacak yerde çark simgeli “Ayarlar” bölümüne giriyoruz. Sonrasında “Bildirimler” yazan seçeneği dokunun. Burada bildirimler yazanın yanındaki işareti sağa sola çevirerek açma kapatma işlemini yapınız. Grup bildirimlerini kapatmak içinde “Grup bildirimleri” yazan seçeneği kullanacaksınız.

Bip bildirim sesi nasıl açılır bildirim sesleri nasıl kapatılır? Bip bildirim sesi gelmiyorsa bildirimlere girdiğinizde “Bildirim sesi” seçeneğini açıp ya da kapatınız. Mesaj ve arama bildirim müziklerini değiştirmek için “Mesaj bildirimleri ve Arama bildirimleri” bölümlerine girerek bildirim seslerini değiştirebilirsiniz.

Bildirimlerde aynı zamanda “Önizlemeyi göster” açılması ve kapatılması var. Diğer seçeneklerse “Uygulama içi bildirimler, Uygulama içi sesler ve Uygulama içi titreşim” seçeneklerini açmak ve kapatmak için ilgili butonlar yer alıyor.

Bip grup bildirimleri kapatmaBip bildirimler nasıl kapatılırBip bildirimler nasıl açılırbip iletişim

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip bildirimler gelmiyorsa yukarıdaki seçenekleri kontrol ediniz. Bu ayarlar iPhone, Samsung, LG, Huawei yani Android telefonlarda aynı bölümden yapılmakta.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 00:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.