Bip Web görüntülü arama çıkacak mı?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bip Web için görüntülü arama gelebilir mi? WhatsApp için yakında sanırım geliyor. Turkcell boşta kalmaz ve Bip Web görüntülü görüşme özelliğini getirebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook, bugün düzenlediği bir etkinlikle tanıtması beklenen ekran görüntüsü alma engeli ve WhatsApp web için görüntülü konuşma özelliği gözleri merakla etkinliğe çevirdi. Konferans detaylarına WhatsApp görüntülü görüşme yazımızdan bakabilrisiniz. 2 Gün sürecek konferansta, karanlık modu, ekran görüntüsü alma engellemesi ve animasyonlu etiketler ön planda olacak. Peki Bip…

Bizim için dikkat çeken WhatsApp’ a gelecek olan görüntülü görüşme Bip’ e de gelir mi?

Bip uygulaması, WhatsApp’ ta olan çoğu özelliğe sahip. Hatta bazı özellikler WhatsApp’ tan önce vardı. Grup aramalarında azda olsa kasılma veya aramalarda geç gelme gibi arada bir aksaklık olsa da gayet başarılı bir uygulama olarak görüyoruz.

Bip Web görüntülü arama çıkacak mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip Web görüntülü konuşma

Bizim beklentimiz Turkcell’ in bu özelliği kısa sürede getireceği. Telefondaki gibi çok yoğun bir kullanımı olmasa da önemli bir özellik olarak görüyoruz. Özellikle telefon şarjdayken bilgisayardan görüntülü görüşmeyi yapmak güzel olur diye düşünüyoruz.

Bip, Türkiye’ nin şu an için aktif sorunsuz ilk mesajlaşma uygulamasıdır. 1-2 Yıl öncede PttMessenger testlere başlamıştı ama henüz stabil şekilde çalışmadığından geliştirme aşaması hala devam etmekte.

Bip masaüstü URL adresi web.bip.com

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.