Bir sorun oluştuğu için bu web sayfası yeniden yüklendi ne demek

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Chrome' da veya iPhone safari "Bir sorun oluştuğu için bu web sayfası yeniden yüklendi" hatası çıkıyor ve tekrardan ekrana geliyor. Bu uyarı çözümü nedir ne demek istiyor?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Safari “bir sorun oluştuğu için bu web sayfası yeniden yüklendi” sorunu sık sık çıkmakta mı? Biz bu hatayla hem Google Chrome’ da hem iPhone Safari tarayıcısında karşılaştık. Alınan uyarıda ne demek istiyor bunu ele alıp sonra çözümünü yayınlayacağız. 

İnterneti açtığımda veya Google açtığımda bir sorun oluştu hatası çıkıyor ve kapattığımda biraz sonra bu mesajla tekrar karşılaşıyorum. Evet bu şekilde bir durumla karşılaşanlar oluyor. Sayfayı yeniliyoruz ama yine bu uyarıyla karşılaşmaktayız. Tarayıcıyı kapattığınızda tekrar açıldığında bazen çözüm oluyor ama tekrardan gelme olasılığı mümkün. 

Web tarayıcılarında çökme sorunu çok sık görülen bir durumdur. Bu sadece tablet ve telefonlara özgü değil. Bilgisayar veya Smart TV televizyonlarda da karşınıza çıkabilir. Bu soruna neden olan durum dolaylı yolla tarayıcının çalışmasını engelleyecek bir hata ile karşımıza gelecek.

Sorun oluştuğu için web sayfası yeniden yüklendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çıkan hata sadece iPhone’ da görülmüyor. Buna sebep olan neden Huawei veya Samsung telefonda da karşınıza getirebiliyor. Özellikle eski Android sürümlerinde daha çok görülmekte. Birde orjinal olmayan Çin malı cihazlarda görülmesi daha mümkün. Bu cihazlarda atılan ROM nedeniyle sık sık uygulama maalesaf durduruldu veya durdu şeklinde yıllarca hatalarla karşılaşıldı.

Bir sorun oluştuğu için bu web sayfası yeniden yüklendi ne demek

Sorun oluştu çözümü

Bizde hatanın nedeni telefonda artık yeteri kadar depolama alının kalmamasından dolayı çıkmakta. Ama öyle böyle yer kalmama sorunu değil. Sistemin çalışmasını aksaltacak şekilde yer kalmadı. Her cihaz ve her bilgisayarda veya Smart TV’ de işletim sisteminin rahat hareket edebilmesi için belli bir boş alana ihtiyaç duyulur. Olmazsa yavaşlama, donma, duraklama ve uygulama hatalarıyla karşılaşabiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yeteri kadar yer yoksa yer açınız
  • Telefonu kapatıp deneyelim
  • Tarayıcınızın geçmişini tamamen silin
  • Tarayıcıyı sıfırlayın
  • Uygulamalardan tarayıcıyı durdurmaya zorlayın veya güncellemeleri kaldır yapın
  • Uygulamalardan ilgili tarayıcıya girin önbeleği ve verileri sil yapın 
  • Başka tarayıcılarda da deneyin
  • Tarayıcı uygulamasının yeni veya eski sürümlerini yükleyip deneyin
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.