Bu tweet artık var olmayan bir hesaba ait

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Twitter bu tweet artık var olmayan bir hesaba ait ne demek diye merak edenler için olası bir kaç neden hususu üzerinde duracağız. Ama öncelikle incelenmesi gereken yerler var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Var olmayan bir hesaba ait, çoğunlukla akla gelen hesabın kapatılması oluyor. Evet bu olasılığın yüksek olması dışında birde hesapla alakalı durumları da göz önüne almamız gerekiyor. Teknik bir durumun yol açtığı neden olabileceği gibi kişinin yaptığı bir yanlışta böyle bir uyarının alınmasına neden olabiliyor.

Uyarı alanlar için kontrol edilecek hususlara şöyle olacak:

  1. Tarayıcı ile hesaba bakılması ve bilgisayar gibi uygulama dışında kontrol araçları şart.
  2. Kişinin yaptığı paylaşımlarda yasal olmayan bir şeyler varsa şikayetler sonucu hesap kapatılmış olabilir.
  3. Hesabın gizlenmesi bir ihtimal böyle bir uyarının çıkmasına neden olabilir.
  4. Mahkeme kararı ile hesapla alakalı bir soruşturma ve geçici / kalıcı kapatılma olabilir.
  5. Kişinin kullanıcı adını değiştirmesiyle oluşan bir problem görülebilir.
  6. Şüpheli ve toplum kurallarını hiçe sayılan söylemlerin sonucu yapılan engel.

Böyle bir mesaj alan hesaba ceza gelebileceği gibi tamamen kapatılması da mümkün. Eğer siz böyle bir durumla karşılaşıyorsanız teker teker test ediniz ve hesabınız için bilgi almak istiyorsanız bildirim URL bağlantılarını kullanabilirsiniz. Kalıcı veya geçici engel kaldırmayla alakalı kimse size bir garanti veremez.

Bu ağ için bildirimde bulunmak isteyenler için içerikteki iletişim yazısındaki adımların incelenmesini öneririz. Yine de belki farklı bir durumla karşılaşıyor olabilirsiniz. Uygulamada yaşanan bir problem buna neden olabilir ve eski bir sürümle test edildiğinde bir sorunla karşılaşılmayabilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hesaba giriyorsunuz ama başkaları böyle bir mesaj alıyorsa o zaman profilinizi açınız ve açıklama alanında bir şeyleri değiştirerek kayıt etmeye çalışınız. Değişikliği onaylamıyorsa anlayınız ki hesapla ilgili bir şeyler var ve ayarlardan yardım kısmına ulaşmaya çalışınız.

Bu tweet artık var olmayan bir hesaba ait
Bu tweet artık var olmayan bir hesaba ait
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.