CHZ nasıl alınır ve nasıl satılır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

CHZ coin nasıl alınır ve nereden alınır gibi sorulara ek olarak uyarılarımız olacak. Yakın zamanda Türk platformlarının çöküşleri ders niteliği taşımakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

CHZ, Socios ve Chiliz’in CEO’su olan Alexandre Dreyfus ve ekibi tarafından piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. CHZ, 14 Şubat 2018 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Ethereum ağı üzerine kurulmuştur.

Temel olarak eğlence ve spor kuruluşları ile izleyiciler arasında etkileşim kurulması ve gelir elde edilmesi amacına hizmet etmektedir. En iyi oyuncu seçimi, forma tasarımı gibi konularda taraflar ile etkileşime girilmesine yardımcı olmaktadır. Günümüzde birçok spor kulübü ile ortaklık kurulmuştur.

Verdiğimz bilgiler zamanla değişkenlik gösterebilir. Verilen değerler, güvenirlik ve detaylar zamana göre değişebiliyor. İşlemlerde dikkat edeceğiniz en önemli hususlardan biri işlem yapılan adresin doğruluğu (Yanlış olursa coin uçar) ve diğeri hem işlem yaptığınız platformun güvenliği hem de kullandığınız cihazların güvenliği önem arz ediyor.

CHZ alım satım ve madencilik işlemleri nasıl yapılır?

CHZ alım satım işlemleri, kripto para borsaları üzerinden gerçekleştirilmektedir. CHZ alım satımında tercih edilebilecek ve Türk Lirası kullanımına olanak tanıyan kripto para borsaları şu şekilde örneklendirilebilmektedir:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Binance
  • Paribu
  • BitTurk
  • Koinim

CHZ alım satım işlemi ise kısaca şu şekilde gerçekleştirilecektir:

  • Seçmiş olduğunuz kripto para borsasına giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Ardından kimlik bilgilerinizi onaylamanız gerekmektedir.
  • Hesabınızdaki sanal cüzdana “Yatırma” bölümünde bakiye yüklemesi yapmalısınız.

CHZ araması yaparak satın alma işleminizi maksimum bakiyeniz tutarında gerçekleştirebilirsiniz. Kripto para borsalarında piyasa fiyatından satın alma işleminin yanı sıra belirli bir tutara ulaşıldığında satın alma işleminin gerçekleştirilebilmesi için de limit emri verilebilmektedir.

CHZ madenciliği yapılabilen bir kripto para birimi değildir. CHZ arzı yalnızca şirket tarafından sağlanmaktadır. CHZ için belirlenen toplam arz miktarı ise 8.888.888.888 olarak belirlenmiştir. Belirlenen arzın yarıdan fazlasının şu an piyasada olduğu bilinmektedir. Piyasada dolaşımdaki arz miktarı 5.441.101.150 adettir.

CHZ avantajları nelerdir?

Avantajları, yatırımcılar tarafından merak edilen konulardandır. Sistemin önemli artısı şu şekilde sıralanabilmektedir:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Taraftar jetonları oluşturulmaktadır. Oluşturulan jetonlar takımlar ile takımların tarafları arasında iletişim sağlanabilmektedir. Özellikle lisanslı ürün satın alımlarında kullanılabildiği bilinmektedir. Aynı zamanda CHZ taraftarların takımlarda söz hakkına sahip olmasını sağlamaktadır.

CHZ nasıl alınır ve nasıl satılır?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.