Connected2. me şikayetle hesap kapatma ve engelleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Connected2. me şikayetle hesap kapatma ve kapatılan hesabı açmak için ne yapılacağını resimli olarak göstermeye çalışacağız. Hesabınız kalıcı olarak engellenmiştir içinde bilgi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Connected2, sosyal ağ uygulamalarından biri alışık olduğumuz hikayeler ve kolay şekilde mesajlaşma alanına sahip. Paralı VIP Rozet satın alma önerisiyle de karşılaşabilirsiniz. Shuffle ekranında sürekli şekilde yer almanızı sağlayan Plus özelliği ile çok sayıda önceliğe sahip olabilirsiniz.

Connected2. me uygulamasında kapatma sorusunun sorulma nedenlerinden biri ise işlem yapılamadığından veya kayıtlı hesaba artık erişim yapılamadığından diyebiliriz. Yani hesabı açarken kullandığınız e-posta hesabının şifresini unuttum sorunu yaşanabilir.

Hesap silme işlemi yerine Connected2. me hesap dondurma seçeneğini görmenizi istiyoruz. Gelişmiş bir bölüme sahip seçeneklerle karşılaşacaksınız. Size rahatsız olduğunuz bir durumdan dolayı işlem yapacaksanız farklı önerilerle yardımcı olmak istiyorlar. 

Hesap nasıl silinir diyenlere şöyle bir sıralamayı aşağıya bırakıyoruz:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Uygulamayı açınız ve altta bulunan profil simgenize dokunun.
  2. Sol köşede bulunan çark yani ayarlar ekranına girin.
  3. En altta “Hesabımı dondur”
  4. Neden böyle bir şey istediğiniz soruluyor. (Hoşlanmadım, ara vermek istiyorum, sıfırdan başlamak, arıza olduğundan ve diğer ile kendiniz açıklamayı yapabiliyorsunuz)

Burada anon kullanıcı adını değiştirmek istiyorsunuz ve olmuyorsa yine bu alandan size çözüm sunuyorlar. Eğer bir başlık içerisinde alt başlıklarla karşılaşacaksınız.

Hesap açmak isteyenlerde uygulamayı cihaz mağazasından indirip “Profilini oluştur” / kullanıcı adını seç / e-posta adresini ve şifreni gir / doğum tarihi, cinsiyet ve fotoğraf ekleyerak işleminizi tamamlayınız.

Sorun bildiriminde bulunmak isteyenler:

  • Profil alanından ayarlara giriniz.
  • “Görüş öneri gönder” dokunun.
  • Teknik problem, şikayet ve öneri gibi seçeneklerden birini seçiniz.
  • Size yazmanız için bir alan sunacaklar. 

Connected2. me şikayetle hesap kapatma ve engelleme

Connected2. me hesap dondurma

Connected2. me hesap silme

Connected2. me şikayet etmek için:

Hesap şikayetinde yapılacak işlemler çok basit lakin yasal bir durum oluşmuşsa savcılık kanalıyla başvurunuzu yapmanızı öneriyoruz. Bazı arkadaşların fotoğraf kaldırma veya şikayetle hesap kapatma işlemini yapmalarına rağmen farklı hesaplarla devam edildiği görülmüştür. Bundan dolayı yasal bir başvurunun daha çaydırıcı olacağını düşünüyoruz.

Şikeyet edilecek hesabın profil kısmına girin ve üsteki 3 noktalı kısma dokunun. Karşınıza engelle ve şikayet et seçenekleri sunuluyor. Burada neden seçilerek inceleme talebini gönderebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2020, 17:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir