CyDecSys nedir ne işe yarar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

CyDecSys, siber alanında önemli tespitler yapabilen ve aynı zamanda gerekli önlemlerin alınmasını sağlayan Türkiye' nin milli ürünüdür. CyDecSys ne demek haberde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

CyDecSys, siber güvenlik alanında kullanılan milli bir sistem. Zafiyet tespiti, risk sınıflandırma ve ağ topolojisini oluşturmak gibi işlevleri otomatik hale getiren sistem için tanıtım yapıldı.

Ürünün demosunun tanıtımında kurumların güvenlik riskleri ortaya koyuldu. CyDecSys, destek sistemi ile hemen hemen tüm zafiyetler tespit edilebilmekte. Zafiyetleri bulmanın dışında gerekli önlemlerde alınmakta.

CyDecSys milli bir ürün karşımızda

CyDecSys için diğer yabancı sistemlerden ayırt edilir bir özelliği de bulunmakta. Yerli sistemlerdeki açıkların farkında olunmasından dolayı Türkiye için önemli bir artıya sahip. Milli yazılımların açıklarını ortaya koyabilecek bu sistemin milli siber güvenlikte önemli adımlar atılması beklenmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Siber alanında tamamlayıcı özelliğe sahip sistemi tüm kurumlar ve özel şirketlerin kullanıma sunulacak. Hatta ileride yurtdışına da ihraç edilebilir.

Milli çalışmaları desteklemek adına bu tarz projelere destek olmak için her sektör üzerinde düşeni yapması gerekiyor…

CyDecSys nedir ne işe yarar

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak