DxOMark testinde lider Huawei P40 Pro

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

DxOMark performans testinde liderlik Huawei' nin P40 Pro telefonunda. Lakin en dikkat çeken ise Samsung' un S20 Plus modeli oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S20 Plus, DxOMark testine girmiş ve iPhone 11 Pro modelini geride bırakmış. Daha öncede Galaxy S20 Ultra bu teste girmişti ve çıkan sonuç kullanıcılarını pek memnun etmemişti. Tabi Ultra’ ya göre daha düşün puana sahip ama segmentine göre çok başarılı bir telefon olduğunu gösterdi.

S20 için en dikkat çekici yanlarından biri kamera olmuştu. Çok iddialı bir model olan ve uzun süre başarı gösteren modelin serilerine de büyük ilgi gösterilmişti. Ara ara cihazlar önemli şirketlerin performans testlerine sokulur ve bazen beklenmedik sonuçlarla karşılaşılabiliyor.

Yakın bir zamanda Ultra girdiği testlerde istenilen başarıyı gösteremedi. Yani bu segmentten daha yüksek puan bekleniyordu. Şimdide Plus modeli için aynı test yapıldı ve Apple’ ın önemli bir modelini geride bıraktı.

S20 Plus 118 puan aldı ve iPhone 11 Pro Max’ de girdiği testte aldığı puan 117 oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gelelim genel sonuçlara:

  • Huawei’ nin P40 Pro modeli 128 puanla lider
  • Honor 30 Pro 125
  • Oppo son yıllarda önemli yükseliş gösterdi ve modeli ise Find X2 Pro 124
  • Xiaomi’ nin mi 10 Pro’ su da 124 puan aldı

DxOMark testinde lider Huawei P40 Pro


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 01:36

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.