EBA gruba üye olma ve gruptan ayrılma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

EBA gruba katılma ve gruptan ayrılma nasıl yapılır inceleyelim. Ek olarak öğrenci grup oluşturabilir mi veya grup nasıl açılır gibi şartları ileteceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EBA tekrar eğitim vermeye başladı. Okulların şimdilik açılmaması ve online eğitime devam alınması ile yine ön plana çıkan EBA için ara ara içerik yayınlıyoruz. Bunların çoğu problemlerle alakalı olduğunu belirtelim.

EBA gruba katılmak için:

Ana kısımdaki menü üzerinden, “Gruplar” kısmına dokununuz ve “Grupları keşfet” bölümüne geçiniz ve katılmak istenilen gruplara bakabilirsiniz.

İlgili bölümde aynı zamanda arama yapılmadan üye olunabilecek gruplar yer almakta. Listeden seçebilir ve katılımı iletebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EBA gruptan ayrılma işlemi için:

Üye olunan grup sayfasından “Üyesin” altında “Gruptan ayrıl” seçeneği ile işlem yapabilirsiniz. Grup açmak için genel şart öğretmen olmanız gerekiyor. Öğretmen dışında birisi grup oluşturamaz.

Gruplar sayfasına ulaşmak içinde yine aynı şekilde ana bölümde gruplar bölümünden grup adına girip ulaşabilirsiniz. Birde sayfada sağ üstte menüden, üye olma ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.

Gruba katılamıyorum veya gruba giremiyorum diyenlerde ise şöyle bir yol izlenir:

  • Tamamen sayfanın kapatılarak girilmesi veya oturumun sonlandırılıp giriş yapılması.
  • Farklı tarayıcı veya kullanılan tarayıcının gizli sekmesi üzerinden deneyebiliriz.
  • Başka bir cihaz kullanılır veya bilgisayardan test edilir.
  • Şifrenizi değiştirip tekrardan girelim.
  • Aşırı bir yoğunluk olmasından veya internet yoğunluğuyla alakalı olabilir. Bu bazen binalarda bulunan bölgede belli saatler arasında yoğun kullanım görüldüğünde giriş sorunları ve hız sorunları çıkabiliyor.

Bir diğer önemli konumuz EBA açılmıyor yazısınında incelenmesini öneriyoruz. Şunu da unutmamak gerekiyor çoğu giriş problemleri aşırı kullanıcı sayısıyla alakalıdır.

EBA gruba üye olma ve gruptan ayrılma


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020, 13:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak