Türk Telekom’dan 50TL Değerinde Google Play Hediyesi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon şirketi olan Türk Telekom, 50TL değerinde Google Play Hediyesi veriyor. Kaçırmayın!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türk Telekom‘un kısa süre önce duyurusunu yaptığı yeni akıllı telefon modeli TT175 için düzenlediği kampanya dahilinde, tüm Avea kullanıcıları için tam 50TL değerinde Google Play Store hediyesi vererek, ülkemizde yapılan en büyük Google Play Hediye kampanyasını gerçekleştirmiş oldu.

Gerek donanımları, gerek tasarımı ve gerek ise fiyatıyla oldukça cezbedici olan Türk Telekom TT175 akıllı telefon modeli hakkında daha önce sizlerle paylaştığımız “Türk Telekom, Akıllı Telefonu TT175’i Resmi Olarak Duyurdu” başlıklı haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Türk Telekom Google Play Hediyesi Kampanya Detaylarıturk telekom tt175

50TL değerindeki kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle Türk Telekom TT175 akıllı telefonunu satın almanız gerekiyor. Daha sonra Avea hattınızla Google Play‘e giriş yaparak tek seferde yapacağınız (2TL veya 50TL fark etmez) ödeme işlemi için, ödeme yöntemi olarak Avea Mobil Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kampanya 4 ile 31 Ocak 2016 tarihleri arasında devam edecek. Bu sebeple 31 Ocak’tan sonra 50TL değerinde bir uygulama satın alırsanız, bunu cebinizden vermeniz gerekecek. Bu güzel kampanyayı kaçırmamanızı ve oldukça cazip olan TT175 akıllı telefonu almanızı tavsiye ederiz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.