El yazısıyla yazılmış kodu elinizde tutarak çekilen fotoğraf

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sizden Facebook ve Instagram' dan gönderilen kodu el yazısıyla yazılmış halde elde tutarken çekilen fotoğrafı ekleyip gelen e-posta adresine göndermenizi, hesaba erişilen son tarih ve kayıt olurken kullanılan telefon markası mı istendi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook ve Instagram ile iletişime geçtikten sonra yazdığınız iletişim e-posta adresine şu şekilde bir mail gelebiliyor. “Yanıtınız için teşekkürler. Güvenliğiniz sebebiyle hesabınıza tekrar giriş yapmanıza yardımcı olabilmemiz için hâlâ kimliğinizi onaylamanız gerekiyor. Bu hesabın sahibi olduğunuzu doğrulayana kadar doğru kişiye yardım edip etmediğimizden emin olamayız.” Sonra…

“Facebook / Instagram hesabınıza erişim yaptığınız son tarihi, nasıl hesaba girişi kaybettiğinizi, hesaba kayıt olurken kullanılan telefon numarası, e-posta adresi, kayıtta kullanılan cihaz türü (bu Android, iOS / iPhone, tablet) ve yaşanan sorunu anlatan kısa açıklama isteyebiliyorlar. Bunun yanında daha önce kullanılan kullanıcı adlarının da yazılması istenilebiliyor.

Instagram kodu elinde tutarak çekine bir fotoğraf

Hem Facebook’ tan hemde Instagram’ dan iletişime geçilen mail adresi örnek [email protected]. com. Bu adresle sadece iletişimi açılan e-posta adresleri yazışabilir. Yani size bu adresten görüşme kanalı açılıyor.

Not: Yukarıdaki iletişim yöntemi genelde Instagram hesapları için yapılmakta. Kod net bir yazıyla yazılarak ve yüzünüz de net bir şekilde görülerek jpeg formatı dosyasında e-postaya yanıt vermenizi bekleyecekler. Eğer hesap sahibi siz değilseniz ya da hesap profilindekine uymuyorsa (resim ve kayıtlı e-posta) o zaman yardımcı olamayacaklarını yazan bir mail gönderecekler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye Instagram müşteri hizmetleri olmadığından help.instagram.com/contact/151081798582137, help.instagram.com/contact/636276399721841 ve help.instagram.com/contact/584460464982589 formları ile yardım alabilirsiniz.

Alternatif olarak Instagram uygulaması üzerinden “giriş yapmak için yardım  al” seçeneğini de deneyiniz.

El yazısıyla yazılmış kodu elinizde tutarak çekilen fotoğraf

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak