Elektrikli Volvo Android güncellemesi ile gelebilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Elektrikli Volvo XC40 Android kullanıma açılıyor. Volvo XC40 Electric olarak duyurulan yeni elektrikli otomobil Android güncellemesi ile haftaya çıkıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Volvo‘ nun yeni modeli için geri sayım süreci başladı. Gelecek hafta tanıtımı yapılacak “Volvo XC40 Electric” için bir açıklama yapıldı. Volvo XC40 elektrikli araba için Android desteğini sunacaklarını duyurdu.

Otomobillerde bilgi ve eğlenceyi bir araya getiren 2 sistem yer alıyor. Biri Android Auto ve diğeri ise Apple CarPlay olarak tercih edilmekte. Multi medya dışında telefonların ekranları arabaların ekranlarına yansıtan bu teknoloji ile sürüş konforu ve bilgi avantajına sahip olabiliyorsunuz.

Elektrikli Volvo çıkmaya hazırlanıyor. Gelen yeni bilgide Android yüklü bir sistemle çıkması beklenen Volvo XC40 sürüş keyfini artırıyor. Google’ un Assistant uygulaması, Google Play ve Maps uygulaması yerleşik olarak Volvo’ da yer alacak.

Elektrikli arabada yer alan uygulamalar telefona ihtiyaç duymadan çalışma özelliğine sahip olacak. Volvo Android güncellemesi belli periyotlarla gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Otomobilde Android eğlencenin dışında birde güvenlik alanında önemli rol oynaması bekleniyor. Bunun dışında Google’ un haritalar uygulamasının sahip olduğu verilerle Volvo güçlendirilecek. Hız sınırlarına ekrandan ulaşılabilecek ve dahası ile yakında görüntülenecek.

Volvo XC40 fiyatı henüz belli değil ama gelecek hafta Çarşamba günü belli olabilir.

Elektrikli Volvo Android güncellemesi ile gelebilir


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 16:03

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak