En iyi Android film indirme uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Android cep telefondan her hangi bir siteden film ve videoları indirmek için kullanacağınız bazı uygulamalar resmi Android mağazasında bulunmakta. Bu programlarda ücretsiz ve ücretli şekilde full sürüm yer alıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Film ve video indirme programları eskiden daha çok Windows bilgisayarlar için aranırdı. Şimdilerde mobil yönünde de büyük kullanıcı sayılarına ulaştı. Bazıları tatile giderken yolda izlemek için bazıları da internet paketi bitmesin diye wifi olan bir yerden filmleri indirip daha sonra seyretmek için saklamakta. Bu yazımızda filmleri indirmek için kullanılabilecek uygulamalara yer vermeye çalıştık.

Video paylaşım platformları günlük yaşamımızın bir parçası durumuna ulaştılar; yalnız videoların çoğalan çözünürlükleri bunları cep telefonu bağlantısı üzerinden kolaylıkla izlememize engel olabiliyor. Kimi zaman ağır bağlantı, kimi zaman kota sınırlamaları sebebiyle videoları telefona öncesinden indirmek istenebilir. Aşağıda filmleri Android mobil telefona kolaylıkla indirmenize destek olacak ücret ödemesinde bulunmadan mobil uygulama ile izlemeyebileceğinize dair bilgiler yer alıyor.

Download Manager For Android: Hem film videoları, aynı zamanda müzik dosyaları indirilebilen bir uygulama arayışındaysanız, Download Manager tam manasıyla sizlere uygun. Pek çok dosya format atımına destekte bulunan uygulama, HTML5 video türlerini de desteklemekte.

En iyi Android film indirme uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snaptube Ve Tube Mate uygulaması: Filmleri indirmek mevzu bahis olduğunda Snaptube, değerlendirmesi basit arayüzü ile bir hayli uygun bir uygulamadır. Filmleri değişik çözünürlüklerde indirilmesine müsaade eden Snaptube, başka film indirme uygulamalarında yer almayan bir takım ilave niteliğe de sahiptir. Örnek verecek olursak Snaptube uygulamasını bir arama motoru şeklinde değerlendirebilir, SnapTube uygulamasında videolar aranabilir ve bu film videoları doğrudan yürütülebilir. 

Telefonda film nasıl indirilir? Android’deki en elverişli video indirme sistemlerinden bir tanesi olan Tube Mate, bilhassa gözde platformlardan video indirmeyi isteyen kişilerin işini görecektir. İndirmeyi dilediğiniz video niteliğini seçim yapmanıza müsaade eden uygulama, bütün Web platformlarında çalışmaktadır. Videoyu uygulamanın içinde izlemeniz dahi mümkündür. Bu uygulamalar ile Android’li cep telefonunuza film videoları indirip, dışarı çıkıldığında mobil veriyi harcamak mecburiyetinde kalınmadan, indirilen videoların tadını çevrimdışı şeklinde çıkarabilirsiniz.

All Video Downloader uygulaması:Telefonda video nasıl indirilir? Açtığınız bir video da internette doğrudan indirme butonu çıkar. Uygulamanın URL adres yerine ilgili site adresini yazıp videoyu otomatik algılaması ile indirme işlemini başlatabilirsiniz. Uygulama hızı alanındaki uygulamalara göre çok başarılı. 

Android film nasıl indirilir uygulama ile?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Film indirme uygulamalarına Google Play’ dan yani bu play.google.com/store/search?q=film+indirme&c=apps adresten ulaşabilirsiniz. En iyi film indirme programı hangisinin olduğunu indirmek istediğiniz Download programın yorumlarına ve indirme sayısına göre karar verebilirsiniz. Telefonda video nasıl indirilir veya film nasıl indirilir

TELİF HAKKI OLMAYAN VİDEOLAR İÇİN ÖNERİ! 


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 14:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.