En iyi kablosuz kulaklıklar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

En kaliteli kablosuz kulaklıklara yer verdiğimiz yazımızda öneri listemize orta ve iyi kulaklıkları anlattık. Tabi kullanılacak cihazda bu kalitede önemli rol almakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Müzik dinlemeyi seven kişiler için günlük hayatta en çok kullanılan eşyalardan bir tanesi kablosuz kulaklıklar olur. Sektör içerisinde yer alan binlerce model içerisinden kullanıcının kendisine uygun olan kulaklığı bulabilmesi için de ciddi bir araştırma yapması gerekir. Bu zamana kadar üretilmiş olan ve en iyi özelliklere sahip olan kulaklıklar kaliteli müzik dinleme zevkini yaşatabilir.

En kaliteli kablosuz kulaklıklar

Genel kulaklık önerileri. Bragi Dash Pro, Jabra Elite Sport, Bragi Dash, Philips HiFi LetsGoDigital, Doppler Labs Here One, Apple AirPods, Erato Apollo 7 ve Samsung Gear IconX

Sennheiser Momentum Wireless
Bluetooth 4.0, NFC ve aptX kodeği gibi özelliklere sahip olan bu kulaklık 265 gram ağırlığında. 22 saate kadar dayanan pil ömrü ile çalışan Sennheiser Momentum Wireless kablosuz kulaklığin pili ise 3 saatlik şarj süresi sonunda doluyor. Bütçe olarak rakiplerinden bir hayli yukarıda olan bu kulaklığın fiyatı ise 420 ve 500 Dolar arasında değişiyor.

En iyi kablosuz kulaklıklar

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bowers & Wilkins P5
213 gram ağırlığında olan bu kulaklık modeli Bluetooth 4.1 ve aptX kodeği özelliklerine sahip. 17 saatlik pil ömrü sunan Bowers & Wilkins P5 model kulaklık piyasa değerlerine göre oldukça yüksek bir fiyat üzerinden satışa sunuluyor. Kulaklığın içerisinde yer alan yetersiz özelliklerden biri aktif gürültü önleyici sistemlerin yer almaması. Ancak piyasa içerisindeki en iyi kulaklıklardan bir tanesi olarak yer alıyor. 380 ve 400 Dolar arasında değişen fiyatı ile rakiplerinden bir hayli yüksek değerde olan Bowers & Wilkins P5 kulaklık yüksek performans sergiliyerek kullanıcıları memnun ediyor. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir