En iyi video düzenleme programları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bu yazımızda örnek olarak bazı video düzenleme programlarına yer verdik. Hangisinin iyi olduğunu kullanıma göre değişmekte. Bazıları kullanımı en kolay olanına ya da özellikleri daha çok olanı seçmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefonların kameralarında video çekme kalitesi artıkça profesyonel video çekimi yapan kişiler kadar günlük hayatında çeşitli amaçlarla video çekenlerin sayısı da her geçen gün artıyor. Kişisel video çekiminde kullanıcılar çektikleri videoları daha etkili hale getirmek için çeşitli uygulamalara başvuruyorlar, amatör olarak video çeken kullanıcıların tercih edebileceği en işlevsel ve en iyi video düzenleme programlarını Windows Movie Maker ve Adobe Premier Pro uygulamalarıdır.

Windows Movie Maker: Windows işletim sistemi içerisinde ücretsiz olarak kullanıcıya sunulan program kapsamlı bir video düzenleme programı olarak dikkat çekiyor. Amatör kullanıcılar için en ideal video düzenleme programı durumundaki Movie Maker, kullanıcılara oldukça kaliteli içerikler ve bol eğlence sunuyor.

Adobe Premier Pro: Orta seviye kameralarla çekilen yüksek çözünürlüğe sahip videolar üzerinde düzenleme yapma imkanı veren program, yüksek kaliteli videoları farklı ortamlara aktarma konusunda piyasada bulunan en iyi program konumunda. Üstün bir ses düzenleme imkanı sunan bu program farklı türlerde çekilmiş videoları çözünürlüklerini eşitleyerek ve yeniden kodlayarak düzenleme imkanı veriyor. 

En iyi video düzenleme programı

En iyi video düzenleme programları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Programı kullandıkça edinilen tecrübelerle profesyonel seviyede videolar hazırlama imkanı sunan program. Programın tam sürümü maalesef ücretli. Çoklu kamera desteği ve farklı türlerde videoları nerede ise profesyonel seviyede düzenleme fırsatı vermesinin yanında tam sürümde sunulan güncelleme ve müşteri desteği ile ödediğiniz paranın tam karşılığını alıyorsunuz.

Aynı zamanda Movavi Video Editor, Movie Edit Pro, Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer, Sony Vegas Pro, Final Cut Pro ve VideoPad Video Editor programlarını da tercih edilebilir.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2018, 04:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.