Esfane cep telefonu Nokia 3310 yeniden geliyor çok yakında!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia'nın bir zamanlar herkesin severek kullandığı efsane cep telefonu modeli Nokia 3310, aradan geçen yıllar sonra yeniden, yenilenmiş olarak çok yakında satışa sunulacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bilmeyenimiz var mı Nokia 3310‘u? Bitmeyen şarjını, düşse de umursamadığımız, kalın olmasına rağmen oldukça ergonamik kasasını ve daha bir çok ah keşke diyerek yad ettiğimiz özelliğiyle gönlümüzde yer edinen 3310, aradan geçen yıllar sonra yeniden karşımıza geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Nokia’nın bu yıl içinde birden çok cihaz tanıtacağını yazmıştık. Görünüşe göre Nokia küllerinden doğarken efsane modellerini yenileyerek kullanıcıların karşısına çıkma yolunu izleyecek ki bu oldukça doğru bir adım olacaktır. Kısa süre önce duyurusunu yaptığı ve satış rekorları kırarak siparişlere yetişemeyeceği sebebiyle üretimini dahi dondurduğu orta segment Nokia 6 modelinin ardından, şimdi de Nokia 3310’un yneilenmiş versiyonu olacağı söylenen yeni Nokia 3310 modelinin Şubat sonunda yapılacak olan MWC 2017 forumunda tanıtılacağı söyleniyor.

Esfane cep telefonu Nokia 3310 yeniden geliyor

MWC‘de tanıtılacak olan diğer modeller arasında Nokia 3, Nokia 5 modelleri de yer alırken, Nokia’nın amiral gemisi olarak belirlediği modelin ise, eskilerden de hatırlayacağımız Nokia N serisi adından devam edeceği söylenenler arasında. Adeta gümbür gümbür gelen Nokia, görünüşe göre kaybettiği pazar payını geri almak için oldukça çaba gösterecek ki bu sektörde önemli bir rakip olacağı kesin. Malum Nokia sadece iflas etmiş bir cep telefonu şireketi değil, aynı zamanda bu sektörde geliştirdiği önemli teknoloji ve sahip olduğu patentlerle de yön verici özelliğe sahip bir dev.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Henüz özellikleri belli olmasa da, Nokia 3310 modelinin yenilenerek, eski çizgilerinden çok uzaklaşmadan günümüz teknolojisi ile üretilmesi bir çok kişinin bu cihazı almasına yol açabilir. Hatta sadece isminin dahi bu cihazın satmasına sebep olacağını söylemek mümkün. 

nokia 3310 satışı
Yukarıdaki resim gerçek olmayıp, temsilidir. Ayrıca yeni 3310 modelinin fiyatının ise €59 olacağı söyleniyor ki bu oldukça muazzam bir rakam. Efsaneyi dört gözle bekliyor olacağız.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 01:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.