EVGA RTX 2080 Ti XC 3080 Ti ve dahası

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

NVIDIA şirketinden yeni ekran kartları performans testlerinde görüntülendi. Yakında tanıtılacak olan modeller henüz netleşmedi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakında NVIDIA’ nın yeni ekran kartı modellerini tanıtması bekleniyor. Eylül ayı işaret edilen etkinlikte hangi modellerin yer alacağı henüz netleşmedi ama bir performans testinde bazı modeller görüntülendi.

Tasarım aşaması yeni tamamlanan Ampere kartları, 7 nm TSMC çip ve litografiye sahip. Turing ile kıyaslandığında neredeyse %30 daha performanslı diyebiliriz.

Test görüntüsünde yer alanlardan bazıları aşağıda yer alıyor ve gelecek aylarda daha fazla bilgi yayınlanacağını düşünüyoruz.

EVGA RTX 2080 Ti XC, NVIDIA TITAN, MSI RTX 2080 Ti ve henüz net bilinmeyen bazı modeller olduğu düşünülüyor. Tahmini RTX 3080, Ti ve 3090 / Ti olabilir. Görsellerde bir başka detay ise 10 GB, 12 GB ve 24 GB VRAM bilgisi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EVGA için hız aşırtması uygulanan karta kıyasla % 2 küsür geride olduğu görülüyor. Buna neden olan faktörün yazılımla alakalı olduğu ve güncelleme ile çok daha performanslı çalışacakları söyleniyor.

EVGA RTX 2080 Ti XC 3080 Ti ve dahası

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak