Facebook Açtığım Sayfa Görünmüyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Facebook’ ta açtığım sayfa aramada çıkmıyor sorunu ile karşılaştınız mı? Böyle bir şeyin sık görüldüğünü söyleyemeyiz ama olmadığını da söyleyemeyiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook’ ta açtığınız sayfa ve Google aramalarında görülmüyorsa bunun nedeni doldurmadığınız zorunlu alanlar olabilir. Bazen de bu ağla alakalı bir durumdan ibaret olabiliyor. Eğer sizdeki sorunda eksik bilgi değilse aşağıdaki başvuru adresi ile Facebook’ la iletişime geçebilirsiniz. Bu başvuru formlarının dışında pek kullanabileceğiniz ek bilgi olmayabilir.

Facebook Açtığım Sayfa Görünmüyor Sorunu

Açtığınız sayfada bu gibi bir eksik bilgi bulunmadığından emin olunuz. Yaş ve ülke kısıtlaması bulunmalı. Sayfada kapak ve profil resmi eklendi olduğundan emin olunuz. Sayfada hakkında bölümünde temel bilgilerin girildiğinden ve sayfa yayın seçeneğinin kullanıldığından da emin olunması gerekiyor.

Not: Sayfayı yayınladıktan sonra uygulama tarafından herhangi bir uyar aldınız mı? Ek bir soru ise hesabınızı doğruladığınızdan emin misiniz?

  • facebook.com/help/contact/351451441588463 veya facebook.com/help/contact/357439354283890 adreste yer alan bölümleri eksiksiz doldurunuz. Eğer hata mesajı varsa ekran görüntüsünü başvuru adresinde yer alan “dosyaları seç” butonu ile ekleyebilirsiniz.
Facebook açtığım sayfa görünmüyor
Facebook açtığım sayfa görünmüyor

Kurallara aykırı oluşturulan sayfalar direk kapatılabilir. Bunun dışında boş bir sayfa gibi çıkma olasılığı da bulunuyor. Sayfa oluştururken dolduracağınız alanların doğruluğudan ve marka ihlaline neden olacak işlemleri yapmadığınızdan da emin olmanızı öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aşağıdakilerinde yapılmasında fayda olacaktır diye düşünüyoruz.

  • Tarayıcının gizli sekmesinden sayfaya bakmaya çalışınız.
  • Engel oluşmuş olma olasılığı için farklı sistemlerden ve internet ağından bağlanmaya çalışınız.
  • Uygulamaya güncelleme gelmişse öncekini cihazınıza kurunuz.
  • Profilinize girebilirseniz ek doğrulama yöntemlerinden birini daha kullanın. İşlem onayında hata verirse bilin ki bir yaptırım uygulanmış bundan dolayı işlem yapılamamakta. Bazen bir gün sonra kendiliğinden düzelebiliyor.

Tüm işlemlerde uygulanan yöntemlerin bir kısmı deneme, diğer kısmı ise konuya en yakın işlemlerin yapılması ile bir yol bulunmasıdır. Sonuç beklemek yerine daha fazla ne yapabilirsiniz bunlara bakmanız daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz.

Sayfa Görüntüleme Sorunlarında Genel Adımlar

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Etme

Sayfanızın görünmemesi sorunu genellikle internet bağlantısıyla ilgili olabilir. İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun ve sayfayı yeniden yükleyin.

2. Tarayıcı Sorunlarını Kontrol Etme

2.1. Farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin. Sayfa bir tarayıcıda görünmüyorsa, farklı bir tarayıcıda denemek sorunu çözebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2.2. Tarayıcı önbelleğini temizleyin. Önbellek sorunları bazen sayfanın doğru yüklenmesini engelleyebilir.

3. Sayfanın Varlığını Kontrol Etme

3.1. Sayfanızın var olduğundan emin olun. Facebook profilinizden sayfanıza gitmeye çalışın.

3.2. Sayfanızın yayında olup olmadığını kontrol edin. Sayfa yönetim panelinden sayfanızın aktif ve yayında olduğundan emin olun.

4. Tarayıcı Uzantılarını Devre Dışı Bırakma

Tarayıcı uzantıları bazen sayfaların doğru yüklenmesini engelleyebilir. Tarayıcınızdaki uzantıları devre dışı bırakarak sayfayı tekrar kontrol edin.

5. Facebook Uygulamasını Kullanma

Mobil cihazlarda Facebook uygulamasını kullanarak sayfanızın görünüp görünmediğini kontrol edin. Eğer tarayıcı sorunları varsa, uygulama genellikle daha sorunsuz çalışabilir.

6. Sayfa Ayarlarını Gözden Geçirme

6.1. Sayfa yönetim panelinden sayfa ayarlarını kontrol edin. Gerekli güncellemeleri yapın.

6.2. Sayfa gizliliği ayarlarını kontrol edin. Sayfanızın kamuya açık olması gerekiyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.