Facebook hesabını Twitter hesabına bağlama

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook hesabınızda paylaşmış olduğunuz resimlerin, videoların veya yazıların Twitter hesabınızda da paylaşılmasını istiyorsanız bu haberimizde paylaştığımız adımları uygulayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal medya araçları ülkemizde ve dünyada yoğun olarak kullanılmaktadır. Özellikle mobil cihazların yaygınlaşması ile birlikte artık herkes her yerde sosyal medya hesaplarına ulaşabilmektedir. Buda bu sayının ciddi oranda artmasını sağlamıştır. Sosyal medya kullanıcıları sadece bir uygulama kullanmamaktadırlar içeriğine göre farklı bir kaç tane daha sosyal medya hesabı oluşturmaktadırlar. Tabiki bir paylaşım yaptıklarında bu paylaşımlarını her bir uygulamaya giriş yapabilecekleri gibi bu hesapları birbirlerine bağlayarak tek bir hesap üzerinden diğerini de kontrol edebilirler. Buda kullanıcılara çok büyük kolaylıklar kazandırmaktadır. Çünkü bu uygulama olmazsa yukarıda dediğimiz gibi diğer hesaplarına da giriş yaparak aynı paylaşımı yapmaları gerekmektedir. Bu haberimizde en çok kullanılan iki sosyal medya aracı olan facebook ve twitter hesaplarını nasıl birbirine bağlayabileceğinizi anlatmaya çalışacağız. Bu haberimizde sadece facebook hesabı üzerinden twitter hesabına bağlanmayı sizlere anlatacağız. Facebook hesabınız üzerinden twitter hesabınızı kontrol edebilmek için aşağıdaki başlığımız altında yer alan yazılı ve görsel adımları takip ediniz.

Facebook hesabını Twitter bağlama 

Facebook hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz herhangi bir paylaşımı bu işlemden sonra twitter hesabınız üzerinden de yayınlayabilirsiniz. Yalnız burada şunu açıklayalım. Facebook hesabınızda yapmış olduğunuz gizlilik ayarları bu paylaşım içinde geçerlidir. Paylaşımlarınızın hedef kitlesine göre kişiler görebileceklerdir. Şimdi bu açıklamalarımızdan sonra facebook üzerinden twitter hesabına bağlanmanın nasıl yapılabileceğini anlatmaya başlayalım. www.andronova.net

  • İlk olarak facebook hesabınıza giriş yapınız. 
  • Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra tarayıcınızın adres çubuğu bölümüne facebook.com/twitter yazarak enter tuşuna basınız. Bu adrese giriş yaptığınızda aşağıdaki sayfa karşınıza gelecektir. Profilimi Twitter’a Bağla yazısına tıkladığınızda işleminiz başlayacaktır.

Facebook hesabını Twitter bağlama

  • Bu işlemden sonra tarayıcınız sizi twitter hesabınıza yönlendirecektir. Karşınıza gelen aşağıdaki gibi olacaktır. Bu erkanda yer alan kullanıcı adı ve şifre bölümlerini girdikten sonra uygulamaya izin ver yazısına tıklayınz.

Facebook hesabını Twitter hesabına bağlama

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Bu işlemden sonra tekrardan facebook ekranına dönerek hangi paylaşımların twitter hesabınızda görünmesini seçebilirsiniz. Ayrıca şunu unutmayan herkese açık olan paylaşımlarınız sadece twitter hesabınızda yayınlanacaktır.


Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 19:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.