Facebook Lasso nedir uygulama nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Facebook Lasso nedir ve Lasso nasıl kullanılır biliyor musunuz? Facebook uygulamasında yerini alacak mı ve hangi telefonları destekliyor diyenler için henüz erken.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook bu aralar genç kitlede kan kaybediyor. TikTok tarzı bazı uygulamalar Facebook’ u etkiler oldu. Bu yüzden genç kullanıcıların dikkatini çekmeyi planlayan Facebook, Lasso adında bir uygulama çıkardı.

Bir kaç yıldır Facebook’ un gençleri artık eskisi gibi tutamadığı bilinmekteydi. Bazı reklamlarla büyüyen sosyal ağlar, önemli yeniliklerle Facebook’ un genç kitlesinin ilgisini çekmeyi başardı. Facebook’ ta nice zamandır bunun için bazı çalışmalar yapıyordu. Bu çalışmalardan biri Lasso uygulaması.

Facebook Lasso nedir uygulama nasıl kullanılır

Facebook Lasso nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lasso, gündemdeki şarklıların kullanımıyla hazırlanabilir dans eşliğinde çekilen videoların paylaşımını sağlayan yeniliğin adı. Tıpki TikTok gibi. Bu yenilikle kaybettiği gençleri tekrar kazanmayı hedefleyen Facebook, bu uygulamayı kademeli olarak kullanıcıların hizmetine açacak. Türkiye için henüz bir bilgi bulunmuyor.

Lasso uygulaması, Facebook’ un önemli tasarım ekibi tarafında hazırlandı. Şu an geç bir hamle olsada ortaya koyacağı kaliteye göre bu değişebilir.

Facebook Lasso Android ve Lasso iPhone için desteği bulunmakta. Hangi iOS ve Android sürümleri destekleyecek ilerleyen zamanda göreceğiz. 


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 02:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak