Facebook arkadaş listesi doldu sorunu

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Facebook hesabınıza belirli bir sayıdan sonra arkadaş ekleyemiyorsanız yani arkadaş listesi doldu ise arkadaş listenizi artırırken hata alıyorsanız okumaya devam.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook uygulaması ailemiz ve sevdiklerimizle iletişim kurduğumuz bir uygulamadır. Bu uygulamada her türlü çevrenizden arkadaş bulabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızın arkadaşları bile arkadaşlık teklifinde bulunabilirler. Facebook arkadaş listenizi artırmanız için her hesabınıza girdikçe sizlere öneriler sunmaktadır. Tanıyabileceğiniz aynı ortamlarda bulunduğunuz bir şekilde iletişimde olduğunuz kişiler bu öneri listesinde bulabilirsiniz.

Hatta ilginçtir alışveriş yaptığınız bir kişiyi dahi önerilerde görürseniz şaşırmayın 🙂 Bu kadar geniş bir arkadaşlık sisteminde bazen liste çok büyüyebilmektedir. Özellikle toplumda belirli bir mevkide iseniz bu liste tahminizden daha fazla artabilmektedir. Fakat belirli bir sayıya geldiğinizde facebook sizlere uyarı vererek daha fazla arkadaş alamayacağınızı söylemektedir.

Peki arkadaş listesi kaçta son bulmaktadır ? Herhangi bir ücret ödeyerek bu listeyi artırabilir miyiz ? Neden facebook arkadaş listesine sınır getirmektedir ? Bu sorularınıza aşağıdaki başlığımız altında cevap vermeye çalışacağız.

Facebook arkadaş listesi doldu sorunu

İlk sorunuz ile başlayalım. Facebook uygulaması belirli bir arkadaş sınırı getirmiştir. Arkadaş listeniz belirli bir sayıya ulaştığında yeni arkadaşları hesabınıza ekleyemeyeceksiniz. Bu listenin forum sitelerinde yapılan paylaşımlardan 5000 kişi olduğu anlaşılmaktadır. 5000 kişilik bir arkadaş listesine ulaştıysanız artık yeni bir arkadaş hesabınıza ekleyemeyeceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Diğer sorumuz ise herhangi bir ücretle bu liste artırılabilir mi ? Ne yazık ki facebook buna izin vermemektedir. Ücretli veya ücretsiz siz bu listeyi artıramazsınız.

Son sorumuz ise facebook neden böyle bir uygulama yapmaktadır. Facebook sizlerin 5000 den fazla arkadaşınız olduğunu varsaydığından sizlerin tanınmış bir kişi olduğunuzu kabul etmektedir. Bundan dolayı tanınmış kişi hesabı açmanızı sizden isteyecektir. Tanınmış kişilerin hesapları ise arkadaşlık sistemi üzerine değil beğeni sistemi üzerine kurulur. Bundan dolayı kişisel facebook hesabınızı beğeni sayfanıza çevirmedikçe yeni kişiler hesabınıza eklenemeyecektir. Hesabınızı beğeni sayfasına çevirdiğinizde ise istediğiniz kadar kişinin hesabınızı beğenmesini sağlayarak listenizi artırabilirsiniz.

Facebook arkadaş listesi doldu sorunu
Facebook arkadaş listesi doldu sorunu

Çıkan uyarılarda en dikkat çeken sürekli tekrarlanmalarda bir engel oluşma durumu. Aksaklık çıkanların bir kısmında yapılacaklar adım adım uygulanması önerilir.

Facebook arkadaş listesi doldu sorunu belki şüpheli görülme olasılığından kaynaklı, normal limit sınırına ulaşan kullanıcılarda ve sistemdeki sorunlardan dolayı çıkmış olma olasılığını araştırınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir