Facebook Messenger karanlık mod geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Facebook, Messenger uygulamasında bazı iyileştirmelere ve yeniliklere gitti. 4 Ay önce açıklanan özelliklerden dikkat çeken karanlık mode oldu. İşte nedir nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook’ un Mayıs ayında konferansta yaptığı açıklamayla Facebook büyük bir değişim yaşayacağı açıklanmıştı. Değişim yeni özellikler ve daha hızlı arayüzle geleceği. Çoğu kullanıcıların hele özellikle donanımı düşük olan telefon kullanıcılarının şikayetci olduğu durum Facebook Messenger’ ın yavaş çalışması.

Messenger uygulamasına üç butona indirilmesi, sohbet ve kamera simgeleri sağ üst tarafta olması, oyun sekmesi keşfette yer alması ve karanlık mod. 

media 6324

Facebook Messenger karanlık tema

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Karanlık temaya çoğu kullanıcı geçmişken Facebook Messenger biraz geç kalmıştı. Aynı zamanda genel bir performans iyileştirmesine gidiyor. Karanlık mod özelliği buaralar çok tercih ediliyor. Akşam ve gece yarısı çok işe yarayan karanlık mod, gözlerinizi yormadan daha uzun süre telefona bakmanızı sağlayacak.

Karanlık temayla daha uzun şarj süresi! Uzun süre uygulamayı kullananlarda enerjide tasarruf sağlayacak. Özellikle OLED ekranlı telefonlarda daha çok kendini hissettirecek.  

Yeni arayüz her hangi bir güncelleme yoluyla kullanıcılara ulaşmayacak. Mevcut sistem üzerinde değişime gidildi. 

Facebook Messenger karalık mod profil bölümünden ayarlar kısmına eklenebilir. YouTube’ da bu “Koyu tema” olarak geçmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 01:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.