Facebook hata kodu 23 çözümü

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Facebook kullanıcılarının uygulamaları kullanırken karşılaşmış oldukları hata kodlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz. Haberimizde, Facebook hata kodu 23 ‘un ve 24 / 26 / 27 / 29 çözümünü paylaşacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal uygulamaların gün geçtikçe kullanıcı sayılarını artırdıklarını görüyoruz. Aslında bu artış sadece bu ağ için geçerli değil. Neredeyse bütün sosyal medya araçları kullanıcılarını hatırı sayılı oranda artırdılar. Özellikle mobil cihazların ülkemizde ve dünyada yaygınlaşması ile birlikte bu tarz uygulamalarında kullanıcı sayısı arttı.

Daha önceki dönemlerde mobil cihazları yüksek fiyat karşılığında satılmaktaydı. Belirli bir gelirin altında olanlar bu cihazları alamamaktaydılar. Fakat teknolojinin gelişmesiyle birlikte cihazların fiyatlar makul seviyelere geldi. İlk fiyat dönemini yaşayanlar 1000 Mark gibi bir ücreti bir telefona vermişlerdir. Bu fiyatlar artık çok geride kaldı diyebiliriz. Şimdi 20-30 liraya çok rahat tuşlu bir telefon alabilirsiniz. 

Telefon fiyatlarının uygun fiyat aralığına gelmesiyle birlikte GSM operatörleri de kampanyalar yaprak mobil cihazlarda internet kullanımın yaygınlaşmasını sağladılar. Akılı telefonlar açıkçası internet bağlantısı olmadan çok da fazla kullanışlı olmamaktadır. Sadece arama ve mesaj görevlerini yerine getirmektedir. İnternet mobil cihazlarda yaygınlaşınca artık mobil uygulamalarda tavan yaptı.

Sosyal medya araçlarının mobil uygulamaları artık her telefonda yer almaya başladı. Bu kullanıcı sayısını ciddi oranda artırdı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Facebook hata kodu 23 çözümü
Facebook hata kodu 23 çözümü

Bu sosyal medya araçlarından biri olan facebookta giriş esnasında karşılaşılan hata kodu 23’ün sebebini ve çözümünü sizlerle paylaşacağız.

Facebook hata kodu 23 için yapılacaklar

Önerilerin bir kısmı geçmişte yaşanan sosyal medyalarda olanların bir sonucudur. Test ederek bir yol bulduğumuz bazı adımlar kendimize aittir.

  • Bu hatayı genellikle masaüstü bilgisayarlarınızda alabilirsiniz. Facebook uygulamasına girişte almış olduğunuz bu hatanın çözümü için modeminizi kapatarak tekrardan açınız. Bu süre en 10 saniye olsun. 
  • Yukarıdaki işlemden sonra halen girdiğinizde hata 23 uyarısı alıyorsanız. İşletim sisteminizle alakalı olabilir. Bu hatayı özellikle Windows 7 kullanıcılarında görünmektedir. Modeminizi kapatıp açmanız sorununuz çözmediyse Raidcall tarafından yasaklılar listesine alındığınız anlamına gelmektedir. Bu sorunu çözebilmeniz içinde eğer o bilgisayardan hesabınıza girmek istiyorsanız işletim sisteminizi yeniden kurunuz.
  • Bilgisayarınızın güvenlik duvarını ve virüs programın güvenlik duvarını kapatıp deneyiniz. 
  • Farklı bir bilgisayarda deneyiniz.
  • Giriş yapabildiğiniz uygulamadan veya yerden giriş şifrenizi değiştirip deneyin.
  • Yine erişim yapabildiğiniz yerden hesabınızı dondurup deneyiniz.
  • Son olarak eğer bu hatayı cep telefonda alıyorsanız cihazı kapatıp açınız.
  • Farklı bir hesapla giriş yaparak denenebilir.
  • Son önerdiğimiz ise Facebook Lite adlı bir uygulamadır. Bu ilgili ağın daha sade hali olarak bilinmekte.

Her işlemden önce bilmeniz gereken çıkan durumun acaba başka bölgelerde yaşayan kullanıcılarda da görülüyor mu bunun araştırılması gerekiyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.