FLY Intruder IQ459 4.5G ve 3G internet ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

FLY Intruder IQ459 model telefonda Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 4.5G ve 3G internet ayarları nasıl yapılır? Android APN, Proxy, bağlantı noktası ve şifre bilgileri!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

FLY Intruder IQ459  model telefon ülkemizde satışa sunuldu. FLY Intruder marka telefon modelinde en dikkat çeken ise satış fiyatıdır. FLY Intruder 699 TL fiyatla aynı özelliklere sahip diğer markalara göre çok uygun fiyatı ile dikkat çekmektedir. FLY Intruder model telefonlarda genel olarak donanımsal özellikleri 1.3 GHz  4 çekirdekli ARM Cortex A7 işlemcisi, Android OS 4.4 işletim sistemi, Mali 400 MP grafik işlemcisi, 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama şeklindedir. 

FLY Intruder marka telefonun kısa tanımı yaptıktan sonra bu marka telefon modellerinde turkcell, vodafone ve türk telekom hatlarına ait internet paketlerini kullanabilmek için aşağıda resimli olarak anlattığımız adımları takip ediniz.

FLY Intruder IQ459 internet ayarları

FLY Intruder marka telefonlar android işletim sistemini kullanmaktadır. İlk olarak FLY Intruder telefonda yer alan uygulamalara giriş yapınız. Uygulamaları açabilmek için aşağıdaki rsimde görünen noktalar şeklinde bulunan simgeye tıklayınız.

FLY Intruder IQ459 4.5G ve 3G internet ayarları

Uygulamalara giriş yaptığınızda bir çok farklı uygulamayı göreceksiniz. Buradan telefon içerisinde ayarlarınızı değiştirebileceğiniz ayarlar bölümüne giriş yapınız. Bir sonraki resimde yer alan bölüme ulaşabilmk için çark şeklinde bulunan ayarlar simgesine tıklayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

FLY Intruder IQ459 internet ayarları

Ayarlar bölümüne giriş yaptıktan sonra Kablosuz ve ağlar başlığı altında bulunan Diğer bölümüne giriş yapınız.

FLY Intruder IQ459 turkcell internet ayarları

Kablosuz özelliği ve ağlar başlığı altında bulunan bağlantı seçeneklerinden mobil ağlar bölümüne giriş yapınız. Bu bölümden ayrıca diğer bağlantı ayarlarınızıda yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

FLY Intruder IQ459 vodafone internet ayarları

Ağ ayarları başlığına ulaştığınızda ise telefonunuzda yüklü olan APN’leri görebilmek için Erişim noktası adları bölümüne giriş yapınız.

FLY Intruder IQ459 Türk telekom internet ayarları

Açılan ekran aşağıdaki gibi olacaktır. Burada telefonunuzda yüklü olan APN’leri göreceksiniz. Eğer yükleyeceğiniz APN bilgileri listede bulunmuyorsa sağ üst köşede yer alan mavi kutucuk içerisine aldığımız üç noktalı simgeye tıklayınız.

FLY Intruder IQ459 4.5G internet ayarları

Açılan seçenekler içerisinden yeni apn yazısına tıklayınız. Bu adım ile beraber telefonunuza yeni apn girişi yapbileceğiniz ekrana ulaşabileceksiniz.

FLY Intruder IQ459 3G internet ayarları

Erişim noktası düzenleme ekranında Ad, APN, APN Türü, Proxy, Bağlantı Noktası, Kullanıcı Adı, Şifre, Sunucu, MMSC ayarları bölümlerine kullandığınız cep telefonu hattına göre bilgileri giriş yapınız. Ardından yaptığınız ayarların telefonda aktif olabilmesi için sağ üst köşede yer alan kaydet tuşuna basınız.

FLY Intruder internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 22:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.