Fortnite destekleyen telefonlar Fortnite nedir?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Epic Games geliştiricisi tarafında Fortnite destekleyen telefon modelleri açıklandı. Listede önemli üreticiler yerini aldı. iPhone' dan sonra Android, Samsung, Sony, LG ve Huawei başını çeken modeller…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Fortnite nedir? Mobil oyunların başını çeken yapımlardan biri olan Fortnite, Epic Games’ in tasarladığı çoklu oyuncu oyunu. Fortnite, ücretsiz olmasının yanı sıra eğlenceli olması bağımlılık yapmasına neden oldu.

Fortnite, iOS platformunda yer alması Android içinde uzun zaman beklendi. Fortnite, Android sürümü bu yazın sonlarına doğru yayınlanabilir. Fortnite, Galaxy Note 9 ile 9 Ağustos ile tanıtılabilir. Yani şu an için Note 9′ a özel bir durum olacak. Sonrasında bazı Android telefonlar için yayınlanacaktır.

Fortnite destekleyen cihazları Epic Games açıkladı! Yaklaşık 40 telefondan oluşan liste Huawei, Google Pixel, Motorola, Nokia, LG, Razer, Sony ve Samsung markalarından geldi. Nokia 6 ve Razer Phone aşağıya eklemedik.

Fortnite destekleyen telefonlar Fortnite nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Fortnite destekleyen telefonlar

  • Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL
  • LG G6, LG V30 ve V30+
  • Motorola Moto E4 Plus, Moto G5, G5 Plus, Moto G5s ve Moto Z2 Play
  • Sony Xperia XA1,XA1 Ultra, XA1 Plus, Xperia XZ, Xperia XZ1 ve XZs
  • Huawei P10, Plus, P10 Lite, Huawei P9, P9 Lite, P8 Lite 2017, Huawei Mate 10, Mate 10 Lite ve Mate 10 Pro
  • Samsung Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy J7 Prime, J7 Pro 2017, Galaxy On7, Note 8, Galaxy S7, Galaxy S8, S8+, Galaxy S9, S9+, Galaxy S7 ve Edge

Diğer bazı modellerde daha sonra listeye eklenebilir. Detaylara epicgames.com’ dan ulaşabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 14:11

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak