Galaxy A8 çift kamera modeli 2018 geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan bir ilk. Ön kısmında çift kameralı model Galaxy A8 2018' de satışa çıkıyor. Çerçevesiz tasarım ve özellikleri ile iddialı olacak modeli satış fiyatı ne kadar olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, orta segmantte yer alan modellerde hem tasarım açısından hemde donanımsal açıdan üst seviyelere çıkarmak için yeni bir hamle yaptı.

Samsung, Galaxy A serisinde ve genel itibaren çerçevesiz modeller için 2018 yılını işaret etmişti. Yayınlanan yeni görüntülerde Galaxy A8 / Plus çerçevesiz ve çift kamera ile geliyor.

Galaxy A8 için yayınlanan görsellerde A8′ in kılavuzu da yer alıyor. Tasarımın ne görüldüğü görselde çift kamera netleşti.

Samsung’ ta bir ilk ön tarafta çift kamera. Aynı zamanda yeni modellerde “Infinity Display” teknolojisi de yer alacak. Samsung, A8′ de bokeh modunu kullanıyor. Bokeh, son zamanların en ilgi çekici fotoğraf çekim tekniği.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A8 fiyatı, perfprmansı ve tasarımı ile iddialı bir model olması bekleniyor.

Galaxy A8 çift kamera modeli 2018 geliyor!


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak