Galaxy A80 kamera güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung yeni bir güncelleme ile Galaxy A80 kullanıcılarının şikayetlerini çözecek. Özellikle kamera odaklı olan güncellemenin yakında çoğu bölgede yayınlanması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A serisinde çıkan modeller arasında en dikkat çeken modem A80 oldu. Kızaklı yapısı ve kamera yapısı çok konuşulan yanları oldu.

Samsung’ un Galaxy A80 için çıkardığı güncelleme ile kamera özelliği daha yetenekli hale geldi. A80 kullanıcılarının şikayet ettiği bir yanı ise ön kameranın arka kameradan farklı olması. Şimdi diyeceksiniz zaten bu iş böyle oluyor. Ama öyle değil bu kamera önde değil arkada. 

Kullanıcılar mekanizmalı kameranın özelliklerinin de diğer kamerada olduğu gibi olmasını istiyor. Samsung’ ta çıkardığı bir güncelleme ile bu kameraya önemli yetenekler sağladı.

Galaxy A80 güncellemesinin önemi

Güncelleme boyutunun 413 MB olduğu ve içerisinde bu ay yer alan güvenlik yamasının bulunduğu belirtildi. Dönen kamera hem önde hem arka tarafta kullanılıyor. Kamera işlevleri farklı olduğundan bu farkı aza indirecek bir güncelleme ile daha güçlü bir hala gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dönen kamerada otomatik netleştirme kazanıyor. Kullanıcılardan bazıları kameranın dönüşlerinde bazen sorun çıktığını söylüyor. Kameralar arasında geçiş sırasında da ayarların yeniden yapılması gerektiği şikayeti de var. Yani bu yayınlanacak güncelleme paketi bu sorunları ortadan da kaldırması bekleniyor.

Galaxy A80 kamera güncellemesi


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 02:07

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir