Galaxy M serisi yeni modeller

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' tan yeni Galaxy M serisi telefon modelleri 2019 yılında kullanıcılarıyla buluşabilir. Galaxy M20 ve Galaxy M30 adıyla beklenen yeni telefonların fiyatı kaç TL olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung tarafından yayınlanan raporlarda, Samsung’un yeni modellerle piyasaya çıkacağı konusu anlaşılmış oldu. Galaxy J, On ve C serileri; artık Samsung tarafından tek bir seride birleştirilecektir. Galaxy M adıyla piyasaya sunulacak modellerde, çift haneli bir adlandırma literatürü kullanılacaktır. Genel olarak Galaxy M30 ve M40 modelleriyle birlikte, başka modellerin de beklendiği bilinmektedir.

Samsung etkinliği

Her sene yeni telefon modellerini 11 Ekim’de gerçekleştireceği etkinliklerde duyuran Samsung, bu sene J serisini sonlandıracak ve kalan modelleri Galaxy M serisi adından piyasaya sürecektir. Galaxy M, Samsung’un orta sınıf kullanıcılara hitap edecek ve günümüz teknolojisinden faydalanacak özelliklere sahip bir model olacaktır. 2012 yılında kullanılan M serisi, Samsung’un güncellemeleri sayesinde tekrar gün yüzüne çıkacaktır.

Galaxy M serisi yeni modeller

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy M serisinin özellikleri

LED ekranların Samsung teknolojisindeki yeri büyüktür. Bu yüzden gelecek Galaxy M modellerinde AMOLED ekran yerine LED ekran tercihi kullanılmış olacaktır. Galaxy M20 ve M30 adıyla piyasaya çıkacak modeller, kullanıcıların talepleri üzerine çift SIM kartı aynı anda çalıştıracak özelliğe sahip olacaktır.

Depolama alanı olarak müşterilerine 32 ve 64 GB’lık seçenekler sunacak olan M20 modeliyle beraber, M30 modelinin ise 64 ve 12 GB seçenekleriyle piyasada bulunması beklenmektedir. Galaxy M, herkesin ulaşabileceği bir satış fiyatıyla piyasaya sunulacak ve önümüzdeki yıl kullanımına başlanacaktır. Ülkemizde, kur değişimleri ve ekonomik dalgalanmalar sebebiyle fiyatı öngörülmemektedir

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak