Galaxy M10 özellikleri şaşırtıcı gelecek!

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung Galaxy M10 şaşırtıcı özelliklerle geliyor! Samsung sık sık cihaz çıkarıyor. Yine bir yeni Galaxy modeliyle karşımızda. Sık İşte Galaxy M10 özellikleri ve Galaxy M10 fiyatı!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uzun süredir en çok konuşulan cep telefonlarından Samsung Galaxy M10, bazı özellikleriyle şaşırtacak gibi görünüyor. SM-M105F / DS model numarası altında listelenen sertifika, birçok özelliğin de ortaya çıkmasını sağladı. Andronova ekibi olarak tüm bu sızıntıları ve sertifika bilgilerini topladık.

Samsung Galaxy M10 özellikleri neler olacak?

Samsung markasının merak edilen bu modeli ile ilgili öne çıkan bazı detaylar…

  • 6 inçlik geniş bir ekranın varlığı
  • 55,7 x 75,8 mm boyutları
  • 3GB RAM kapasitesi
  • 2 Depolama konfigürasyonunun seçimi ise: 16GB ya da 32GB
  • Bluetooth 4.2 özelliği
  • Bataryanın gücü 3.400mAh
  • Android 8.1 
  • Exynox 7870 ile güç alacak

Samsung Galaxy M10; Ocak ayı başında Galaxy M20 ve Galaxy M30 ile birlikte duyurulacak gibi görünüyor. Samsung, bazı yeni Galaxy A modellerinde de çalışıyor. Ancak bunlar piyasaya sürülmeye hazır değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy M10 tasarım detayları  

Samsung Galaxy M10 tasarım detayları ile ilgili dikkatimizi çekmeyi başaran en önemli özelliği Samsung S9 ve türevlerine çok fazla benzemesi. Neredeyse kıvrımlar bile birbirine son derece şaşırtıcı şekilde benziyor. Samsung firması, daha önce yaptığı açıklamaların büyük bir bölümünde M serisi ile S9 modellerinin benzerlik göstereceğini ifade etmişti.

Galaxy M10 özellikleri şaşırtıcı gelecek!

Galaxy M10 fiyatı

Belki de bu cep telefonları ile ilgili yapılabilecek en doğru yorum, fiyat konusunda son derece bütçe dostu olması. Galaxy M10 fiyatı konusunda modellerin netleştiğini söylemek mümkün değil. Diğer üst modellere göre çok daha uygun bir fiyat imkanı sunacağı kesin diyebiliriz. İşte Galaxy M10 özellikleri fiyatına göre şaşırtıcı gelebilir!

Andronova ekibi olarak Galaxy M10 puanımız

Hem uygun fiyatlı olması bakımından, hem de birçok özelliği kendisinde birleştirmesi yönünden Samsung Galaxy M10 cep telefonunun iyi bir profil çizdiğini söyleyebiliriz. Ancak Ram kapasitesinin düşüklüğü ve kamerası ile ilgili belirsizlik şu an için puanlamada geriye düşmesine neden oluyor. Andronova ekibi olarak Galaxy M10 modeli için puanımız 7.6 oldu. Ürün satışa sunulduktan ve diğer özellikleri belirlendikten sonra, puanımız değişebilir. Samsung Galaxy S9 gibi cep telefonları çok yüksek olduğu için almakta güçlük çekiyorsanız, bu modeli bütçenize uygun olarak önerebiliriz.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 22:18

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak