Galaxy M31s, A50, A70 ve A80 Android 11 geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android 11 güncellemesini yakında alacak telefon modellerinden bazılarını yazımıza ekledik. Listede ek olarak Galaxy M51 olduğunu da söyleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz haftalarda önemli sayıda modelin kavuştuğu güncellemenin kalan cihazlar içinde kademeli yayına alınıyor. Bugün devreye alınan 11 sürümüne sahip olacak modeller arasında A51, Tab S6, S6 Lite yer alıyor. 

Şirketin geçmişte bir çok modele vermediği önemli sürüm yükseltmeleri için sürekli eleştiri alıyordu. Bunlara kayıtsız kalamayan Samsung, politika değişikliğine giderek önemli sayıda cihaz için uyumlu sürümleri yayına aldı. Tabi burada biraz ketum davrandı ve ara arada güncelleme takvimini değiştirdi.

Android 11, cihazınızı sizin kullanım şeklinde bakarak optimize ediyor. Çok güçlü kontroller sunarken, hem gizlilik tarafında hemde yönetimsel alanda kolaylık sunuyor. Çoklu sohbet uygulamalarında görüşmeleri aynı anda görme, yanıt verme ve kontrol hakkı veriyor. Sürekli görüştüğünüz kişileri seçme imkanı sunuyor ve öncelik kilit ekranında görürsünüz. Görüşme sabitleme özelliği, ekran üstünde uygulamaların sabitlenmesi ve baloncuklarla sohbete devam etmenizi sağlıyor. 

Ekran kayıt seçeneği, cihazınızdan olup biteni yakalamak adına size yardımcı olur. Mikrofon ve cihaz iç seslerin kaydı sağlanır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefonda sesli erişim imkanından yararlanın. Uygulamalarınızda sezgisel etiket ve sesli şekilde telefonu yöneterek gezinti sırasında kolaylık sunuyor.

Veri kontrolünü sağlama yeniliğini kullanarak yüklü uygulamaların hassas gördüğünüz verilere erişimini ayrı ayrı seçebilirsiniz. İsterseniz tek seferde mikrofona ve kameraya izin verebilirsiniz.

Akıllı ev ve araba kontrolünde önemli çalışmalarında yapıldığını söyleyelim.

Galaxy M31s, A50, A70 ve A80 Android 11 geliyor


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2021, 13:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak