Galaxy Note 10 Android 10 güncellemesi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy Note 10 için Android 10 güncellemesini açtığını ve yanında ise Note 10 Plus 5G içinde yakında One UI 2.0 dahil Türkiye' de olacağını belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, yeni Android güncellemesiyla One UI 2.0 sürüme geçişte başladı. Daha önce sık sık gündeme gelen yeni arayüzle beta süreci bazı ülkelerde kısa sürede başlayacak. İlk hedef ülke G.Kore olacak ve yavaş yavaş global dağıtımı yapılacak.

Android 10 kısa süre önce S10 için başlatılmıştı. Aynı zamanda yeni arayüzde yanında dağıtıldı. Şirketin yaptığı açıklamada normalde başladı ama 2 gün ertelenerek Ekim 24 işaret edildi. 

Beta kayııtlarının başlamasıyla Samsung Members üzerinden işleme açılacak. Tabi yine şirket net bir tarih açıklamasında bulunmadı. Yani her an her şeyin olabileceğini belirtelim. Geçmişte 2-3 kez güncelleme ertelediği biliniyor.

Çoğu ülke Note 10 Android 10 testini bekleyebilir. Türkiye kullanıcıları da sık sık Samsung’ a sitem eden yorumlar bırakıyor. Bakalım bu dağıtımda ne gibi sorunlar çıkacak ve Android 10 güncellemesinden sonra şarj süresi az gidiyor ve yavaşlama gibi sorunlar çıkacak mı? 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güncelleme: Türkiye güncellemesi şu an için başladı.

media 3823


Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020, 19:14

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak