Galaxy Note 9 Android 10 güncellemesi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Note 9 Android 10 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl çok sık gündemde olan yeni sürümün betası yayında ve tam sürüm hayatımıza giriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung güncelleme yayınlama konusunda sık sık eleştiri alan bir markaydı. Güncellemelerin geç yayınlanması ve çok sayıda modelde güncelleme desteğini kesmesi hep şikayetlere neden olurdu. Bu durumun en büyük nedeni şirketin çok fazla model çıkarıyor olması. Yani yetişemiyorlar.

Samsung Android 10 güncellemesi devam ediyor. Galaxy S9, Galaxy S10 ve Note 10′ dan sonra şimdide Note 9 Android 10 güncellemesi resmen duyuruldu.

Şirketin resmi bir web sitesinde yer verilen güncelleme takvimine göre en geç bu ayın sonuna kadar Android 10 sürümü yayınlanacak. Tabi bu şekilde çok fazla model için resmi bilgi yayınlandı ama bazı aksaklıklar sebebiyle her seferinden bir kaç kez güncelleme erteleniyordu. 

Galaxy Note 9 Android 10 ile buluşmaya hazırlanıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Takvim bu ayın 31′ ne kadar süreden bahsediyor. Başlangıcı 2019′ un sonu olarak görüntülenmekte. Şirketin 2020 takviminde çok sayıda modelin yer aldığını belirtelim.

Android tam sürüme geçiş süreçi beta cihazlarda hızlı bir şekilde olacak. Beta kullanıcılarında 100 – 150 MB ek bir dosya boyutu çıkabilir. Sıfırdan güncellemeyi alacak telefonlarda yeterli alanın olmasına dikkat ediniz. Bu cihazlarda ise 1 GB ile 2 GB arası bir dosya boyutu istenilebilir.

Yeni Android sürümde birde geçen ayın güvenlik yamasının olacağını belirtelim.

Galaxy Note 9 Android 10 güncellemesi geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.