Galaxy Note 9 özellikleri ve konsept

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni gözdesi Note 9' un tanıtımı sabırsızlıkla bekleniliyor. Peki ne zaman çıkacak? "Mobil dünya kongresi" ile tanıtıma çıkacak yeni Note' un konsept videosunu inceleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Önümüzdeki aylarda satışa sunulacak olan Samsung Galaxy Note 9‘un tanıtımı düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yapılacaktır. Büyük bir merakla beklenen modelin özellikleri şimdiden kıyaslanmaya başlanmış ve birçok ortak nokta bulunmuştur. Tüm testleri tamamlanan ve dünyaya duyurulan yeni model hakkında tam bilgilere ulaşmak mümkün olmasa da küçük çaplı bilgilere ulaşmak oldukça kolaydır. Bakalım Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak?

Tasarımsal ve donanımsal açıdan kullanıcılarını memnun etmesi beklenen yeni Note, bakalım sorunsuz çalışacak mı? Haberimizin sonunda Note 9 için yayınlanan bir konsept videosunu incelemenizi de öneririz.

Galaxy Note 9 dizaynı

Dış görünüm dizaynı olarak Galaxy Note 8’e benzeyen modelin, tek farkı küçük dokunuşlara sahip olarak farklı renklerde üretim aşamasında olmasıdır. Parmak izi sensörünün görünümü diğer modellerine göre oldukça şıktır ve tasarım ölçüleri kullanım olarak büyük bir rahatlık sağlayacaktır. Tüm bunlar haricinde gri, mor ve siyah renklerde üretilecek olan modelin diğer Note modellerine göre oldukça küçük olduğu göze çarpmaktadır.

Galaxy Note 9 özellikleri ve konsept

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note teknik özellikleri

Galaxy Note 9 özellikleri: Yavaş yavaş teknik özellikleri hakkında bilgi verilmeye başlanan modelin ekranı 6.3 inç büyüklüğünde olacak ve 2960×1440 piksel çözünürlüğe sahip olacaktır. Süper Amoled ekran özellikleri taşıyacak olan Galaxy Note 9’un işlemcisi henüz kesinlik kazanmamıştır.

Söylentilere göre yeni modellerinde kullanmış olduğu işlemcilerden Exynos 9810 ve Snapdragon 845 arasında seçim yapılacaktır. 6 GB Ram belleğine sahip olacak modelin hafızası, micro belleklerle oldukça yüksek bir seviye çıkacaktır. 12 MP’lik arka kamerasında telephoto özelliği olacaktır. 8 MP ön kamera bulanacak olan modelde, güvenlik için iris tarayıcısı bile olacağı söylenmektedir.

DBS Designing’ ın hazırladığı Note 9 konsept videosuna göz atalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 13:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.