Galaxy S10 Android 10 güncellemesi yakında

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Android 10 güncellemesi Galaxy S10' a geliyor. Beta haliyle yayınlanan sürümün şu an G.Kore' de başlatıldığı söyleniyor. Sonrasında Note 10 için başlayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçen ay başlatılan Android 10 güncellemesi beta haliyle devam ediyor. Samsung’ da hızlı bir şekilde yeni Android için çalışmalarını tamamlamak üzere ve beta haliyle bazı modellere sunulacak. Tabi tam sürüm hali için çalışmalara arka planda devam edecek.

Samsung, Android 10 Galaxy S10′ a beta olarak sunacak. Yanında birde OneUI 2.0 arayüzüyle buluşacak. Güncelleme alacak ilk ülke G.Kore olacak. Global olarak biraz zaman alabilir.Geçtiğimiz ay S10 için bekleniyordu ama bu aya ertelendi.

Yurtdışı kaynaklı bir haberde Güney Kore’ de kademeli olarak sürüm güncellemesi açıldı ve Almanya içinde yeni başlatıldı. G. Kore kullanıcıları arasında şimdilik 10 kişi bu sürüme ulaştı.

Arayüz için beta sürüm bu ayın 21′ de başlatılabileceği açıklandı. Tabi Samsung’ un sağı solu belli olmaz ve tarihte güncellemeler olabilir. Güncelleme süreci Kasım 14′ üne kadar devam etmesi bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

S10′ dan sonra Android 10 Note 10′ a gelmesi bekleniyor. Güncellemenin stabil yani tam sürümü biraz zaman alacağa benziyor. Artık uzun zaman beta süreciyle güncellemeler yapılıyor. 

Önceki haberimizde Google’ un cihaz üreticilerine Android 10 şartı getirdiğinden bahsetmiştik. Haberde 2020′ de çıkacak cihazlarda Android 10 şartı getirildi ve ya yüklü olarak satışa çıkacak ya da sürüm hazırlığı tamamlandığı bilgisiyle Android 9 ile çıkışına izin verilecek. Detaylar aşağıdaki bağlantıda yer alıyor.

Galaxy S10 Android 10 güncellemesi yakında


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 20:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir