Galaxy S10 Lite teknik özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Dünyada en çok model çıkaran markalardan biri olan Samsung'un yeni bir modeli olan Galaxy S10 Lite tasarımsal ve donanımsal olarak etkileyecek bir model diyebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması tarafından çıkarılan ve Galaxy S serisinin onuncu modelinin en son çıkan sürümüne Samsung Galaxy S10 Lite denir.

Samsung Galaxy S10 Lite teknik özellikleri nelerdir?

Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri, kendi içerisinde 7 ana gruba ayrılır.

Bunlar;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun 6.7 inç büyüklüğünde full High Definition(HD)  bir ekrana sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.
  2. Bu cep telefonunun AMOLED bir ekrana sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.
  3. Söz konusu cep telefonunun sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.
  4. Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.
  5. Bu cep telefonunun toplam 8 GB Random Access Memory(RAM)  boyutuna sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.
  6. Söz konusu cep telefonunun toplam 128 GB sabit depolama alanına sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.
  7. Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun toplam 512 GB Secure Digital(SD)  kart alanına sahip olması, Samsung Galaxy S10 Lite marka cep telefonunun teknik özellikleri arasında yer alır.

Random Access Memory (RAM) nedir?

Bilgilerin geçici olarak depolanmasına olanak sağlayan hafıza türüne Random Access Memory(RAM)  denir. Random Access Memory(RAM) , kullanıcılar tarafından üzerinde yazı yazılması mümkün olan bir hafıza türüdür.

Secure Digital (SD) kart nedir?

Cep telefonlarında kullanılmak amacı ile tasarlanan standart hafıza kartı türüne Secure Digital(SD)  Kart denir.

Galaxy S10 Lite teknik özellikleri


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 20:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak